2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جاری ندارم ولی خدا کنه هروقت اومد من ازون خوشگلتر باشم😬

برای برادر شوهرم توی عروسیا دختر که میبینم دورِ اون خوشگل خفنارو خط قرمز میکشم که اصلا سمتشون نرم فقط از متوسطا خوشم‌میاد و به مادرشوهرم پیشنهادشون میدم😂😂

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

هر دوتا زیبایی خاص خودمون رو داریم اون پوست سفید صاف ، از من دونه و جوش بخاطر مشکلات هورمونی، موهای من پر پشت و لخت و مشکی ، موهای اون کم پشت و وزوزی، بدن تپل و سفید اون ، بدن گندمی و خوش اندام من ، اون واقعن بهترین لباسا شیک میپوشه ، من اگر چه ساده باشم ولی خیلی بهم میاد از اونایی هستم هر چی بپوشم خوشگلم 

تو صورت نه ولی از اندام و پوستش هرچی بگم کمه تو جاری و خواهرشوهرا از همه بهتره

اخه اینایی که چشماشون شبیه کره ایاس پوست و دندون و تیپ محشری دارن (البته اکثرا)برای همین فکر کردم جاری شمام از همین قشرن

جاری ندارم ولی خدا کنه هروقت اومد من ازون خوشگلتر باشم😬برای برادر شوهرم توی عروسیا دختر که میبینم د ...

حسودی ها .

دقیقا عین زن عموی من هرچی زشت بوه برا بابام لقمه می‌گرفته.اخرم مامان من گیر بابام اومده که زیباییش تو فامیل شهره بوده.و زنموم از حسودی باد کرده بوده

اخه اینایی که چشماشون شبیه کره ایاس پوست و دندون و تیپ محشری دارن (البته اکثرا)برای همین فکر کردم جا ...

نه اتفاقا چیزی که صورتش رو خراب کرده دندون هاشه خیلی خراب شدن ولی مهم نیست براش🤕

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲
حسودی ها .دقیقا عین زن عموی من هرچی زشت بوه برا بابام لقمه می‌گرفته.اخرم مامان من گیر بابام اومده که ...

😂😂😂😂منم شانسم شخمیه حالا یه حوری گیرش میفته ببین کی گفتم

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.