2777
2789
عنوان

نوزده سالمه فهمیدم که باردار شدم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 41 پست

عزززززیزم به سلامتی

خوشحال باش گلم

یکی از فامیلای ما شاید باورت نشه ترم ۱ پزشکی با یکی آشنا شد و خیلی زود ازدواج کردن و یک ماه بعد عروسی باردار شد

فکر کن یه دانشجوی پزشکی که تازه اول راه بود و کللللللی کار داشت باردار شد

زایمان کرد و مامانش بچه شو نگه می‌داشت و اونم به درسش ادامه داد

بچه مانع پیشرفت نیست عزیزم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۱ روز ینی موعد پریت گذشته و تازه فهمیدی ؟؟با بیبی چک فهمیدی یا آزمایش عزیزم ؟قبلش بیبی چک زدی و نشو ...

مدت ها بود درگیرش بودم اما واقعا بخاطر مشغله کاریم و 

حجم زیاد درسای دانشگاهم وقت نمیکردم حتی خودمم ببینم 

آزمایش دادم و جوابش برام غیرمنتظره بود

عزززززیزم به سلامتیخوشحال باش گلمیکی از فامیلای ما شاید باورت نشه ترم ۱ پزشکی با یکی آشنا شد و خیلی ...

مرسی از حرفای قشنگتون 

نمیدونم ولی دلم نمیخواد هیچوقت بچم مثل خودم بشه و چیزهایی که من توی سن کن باهاشون رو به رو شدم حتی بهشون فکر کنه 

مسئولیت خیلی سنگینی روی دوشمه

حس‌میکنم آماده نیستم تجربه ندارم نمیتونیم از پسش بر بیایم مسئولیت اون‌بچه به عهده من و شوهرمه ولی نم ...

بذا اینم بگم بهت بچه سومم الان۶ماهشه والانم حس میکنم آمادگی بچه سوم رو نداشتم😂😂😂😂ول کن بابا کاریه که شده بچه ها انقدر پرخیروبرکتن 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
حس‌میکنم آماده نیستم تجربه ندارم نمیتونیم از پسش بر بیایم مسئولیت اون‌بچه به عهده من و شوهرمه ولی نم ...

چرا نتونی؟ اگه نمیتونستی پس ازدواجم نمیکردی. پس یک سری توانایی ها داری که ازدواج کردی . اینقد انرژی منفی نباش

مرسی از حرفای قشنگتون نمیدونم ولی دلم نمیخواد هیچوقت بچم مثل خودم بشه و چیزهایی که من توی سن کن باها ...

بله واقعا مسئولیت سنگینیه

منم وقتی باردار شدم هم خوشحال بودم هم ناراحت

چون خواهر بزرگم بچه دار نمیشه و من خیلی راحت داشتم بچه دار میشدم

به قدرررررری گریه میکردم که خدا میدونه

خوشحال بودم دارم مادر میشم

ناراحت بودم زودتر از خواهرم باردار شدم

زنگ زده بودم به خواهرم گریه میکردم

وقتی به دنیا اومد شد همه زندگیم

واااااقعا اینو درک کردم که قلبم داره بیرون از بدنم میتپه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
بله واقعا مسئولیت سنگینیهمنم وقتی باردار شدم هم خوشحال بودم هم ناراحتچون خواهر بزرگم بچه دار نمیشه و ...

عزیزدلمین شما🥰🥰

من‌با خودم میگم خواست خدا بوده امیدوارم از پسش بر بیام و این راه سخت رو با موفقیت بگذرونم هم خودم هم شوهرم

فقط دلم میخواد هرجه زودتر واکنش شوهرم و ببینم

عزیزدلمین شما🥰🥰من‌با خودم میگم خواست خدا بوده امیدوارم از پسش بر بیام و این راه سخت رو با موفقیت ب ...

فدایی داری

بذار بیاد میشه همه زندگیت

انشالله که قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون و پر روزی باشه

واسه همه منتظرا دعا کن 🙏

چقتی ادم کمک داشته باشه خیلی فرق داره.‌ از همممه نظرادم جلو‌میفته

واقعا همینطوره

من که بنده خدا مامانمو دیوونه کردم