2777
2789
عنوان

بزرگ ترین موفقیتای زندگیتونو نام ببرین تا الان (20نمره)

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 112 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهت افتخار کردم.♥️

ممنونم عزیزدلم🤍

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

پول درآوردم

بیزینس شخصیمو ساختم

خیلیییییی اموزش دیدم...هرنوع اموزشی...روح و روان...شخصیت...بیزینسی...و ...

یه ازمون مهم رو قبول شدم

ارتباط با ادمای موفق و تحصیلکرده

خیلی زیاااد کتاب خوندم از بچگی تا الان بدون اغراق بالای ۱۰۰۰ تا کتاب و داستانای کوتاه و بلند خوندم

به نسبت سنم خیلی از خودم راضیم...حتی زیاد از حد انجام دادم

تو کرونا کرونا نگرفتم🤣🤣

وای منما🤣🤣🏃‍♀️

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

بزرگترین موفقیت زندگیم اینه خودم احساس خوشبختی میکنم و برام مهم نیست که بقیه فکر کنن خوشبخت نیستم یا ...

من حرف و افکار بقیه خیلی بهم تاثیر میزاره🤦🏻‍♀️💔

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

میشه کتابایی که باهاشون تحقیق کردینو بگین؟

من یه لیست بزرگ از کتاب تو این زمینه دارم که اگه بخای حتما برات میفرستمش با منبع های معتبرش ولی شاید یکم عجیب بنظر برسه اما من علاوه بر خوندن خود قرآن توی حوزه علمیه اصفهان یه آشنای دور داشتم که به واسطه ایشون بهم اجازه دادن چندماه تحقیق کنم توی حوزه درس نخوندما.تحقیق کردم و چندتا مقاله نوشتم اوناروهم اگه بخوای میفرستم برات اگه دوست داشتی مطالعه کن

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

هیچی 🙂😔  

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

اول سنمو بگم بگید این موفقیت ها هم حسابه با سنم میخونه یا ن😁

بافت مو رو کامل بلدم بدون اینکه هیچ کلاسی برم. از سالن های مختلف خواستن بزا کار برم ولی چون خودم ماشین ندارم و بچم کوچیکه سخته.

خیاطم. ی بچه سه ساله دارم. غیر از کارای خونه تو حیاطم برا خودم باغ درست کردم و انواع سبزیجات میکارم برا مصرفی خودمون. ی پیجم تو روبیکا دارم ک تازه زدمش روزمرگیمم میزارم میخام فالورامو زیاد کنم در تلاشم فعلا😁از وزن ۱۰۰ الان ۸۵م

از همه مهمتر با قوم عجوج مجوج سروکله میزنم(قوم شوهر)😐

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
سیگارو ترک کردم‌از خودکشی منصرف شدممادر شدم درباره ی اسلام تحقیق کردم و خودم انتخابش کردمدارم تلاش م ...

عالی💪👏

ی سوال،  میشه بگید در مورد اسلام از چه منابعی تحقیق کردین و به یقین رسیدین؟! 

من یه لیست بزرگ از کتاب تو این زمینه دارم که اگه بخای حتما برات میفرستمش با منبع های معتبرش ولی شاید ...

چه چیزای عجیبی دیدی؟

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
من یه لیست بزرگ از کتاب تو این زمینه دارم که اگه بخای حتما برات میفرستمش با منبع های معتبرش ولی شاید ...

ممنون میشم برام بفرستین💜

جسارتا شما الان محجبه این؟ منظورم اینه که در مورد این قضیه هم تونستین به نتیجه برسین و بپذیرین؟

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤