سلام خواهرا...
من یه نامزد داشتم تا همین چند روز پیش که آدم دارای اختلال و شکاکی بود و بسیار دروغگو که به من گفت یبار تومور مغزی داره منم اونقدر با حرفای عاشقانش رام کرد که باهاش رابطه جنسی برقرار کردم پدر مادرم از این آقا خبر داشتن و میومد خونمون اما با خانوادش نیومد چون مهلت قرار داد شغلش تموم شد دوستای گلم این مرد روزگارم رو سیاه کرد هر روز توهین کرد هر روز ازم عکس و فیلم خواست تاکسی میگرفتم هم باید زنگ میزدم آقا بشنوه من با راننده تاکسی حرف نمیزنم یبار پشت تلفن ب راننده گفتم بله چمدونم سنگینه اون شبمو جهنم کرد گفت تو لاس میزنی خیانت کاری هرزه ای یبارم باهام قهر بود با پول خودم با عشق و محبت پاشدم رفتم تهران بعد این بشر گرفت کتکم زد درحالی گردنمو گرفته بود تو اون شهر غریب هی میگفت مهریه یه سکه تو هرزه ای ، و هزاران بلای دیگه که سرم آورد بخاطرش اقدام به خودکشی کردم واقعا این مرد انگار اصلاح پذیر نیست من حتی بردمش مشاور گفت دوماه کامل قطع ارتباط کنید این رفته همین امروز ک یکروزه ب رفیقم پیام داده آتنا بیرون نرفته ؟؟؟
کلا درست نمیشه بنظرم حالا اگه من بیست سال دیگه خواستم ازدواج کنم این موضوع رو هیچکس نمیپذیره؟چون نامزد سابقم ک باور داشت اصلا ممکن نیست با یکی رابطه جنسی برقرار کنی بعد بری با یکی دیگه
لطفا هم نگید بهم که برم بدوزم یا دروغ بگم حلقوی من اگه بخوام ازدواج کنم رک میگم من رابطه داشتم دروغ نمیگم به اون بنده خدا طرف مقابلم