2777
2789

سلام خواهرا...

من یه نامزد داشتم تا همین چند روز پیش که آدم دارای اختلال و شکاکی بود و بسیار دروغگو که به من گفت یبار تومور مغزی داره منم اونقدر با حرفای عاشقانش رام کرد که باهاش رابطه جنسی برقرار کردم پدر مادرم از این آقا خبر داشتن و میومد خونمون اما با خانوادش نیومد چون مهلت قرار داد شغلش تموم شد دوستای گلم این مرد روزگارم رو سیاه کرد هر روز توهین کرد هر روز ازم عکس و فیلم خواست تاکسی میگرفتم هم باید زنگ میزدم آقا بشنوه من با راننده تاکسی حرف نمیزنم یبار پشت تلفن ب راننده گفتم بله چمدونم سنگینه اون شبمو جهنم کرد گفت تو لاس میزنی خیانت کاری هرزه ای یبارم باهام قهر بود با پول خودم با عشق و محبت پاشدم رفتم تهران بعد این بشر گرفت کتکم زد درحالی گردنمو گرفته بود تو اون شهر غریب هی میگفت مهریه یه سکه تو هرزه ای ، و هزاران بلای دیگه که سرم آورد بخاطرش اقدام به خودکشی کردم واقعا این مرد انگار اصلاح پذیر نیست من حتی بردمش مشاور گفت دوماه کامل قطع ارتباط کنید این رفته همین امروز ک یکروزه ب رفیقم پیام داده آتنا بیرون نرفته ؟؟؟

کلا درست نمیشه بنظرم حالا اگه من بیست سال دیگه خواستم ازدواج کنم این موضوع رو هیچکس نمیپذیره؟چون نامزد سابقم ک باور داشت اصلا ممکن نیست با یکی رابطه جنسی برقرار کنی بعد بری با یکی دیگه 

لطفا هم نگید بهم که برم بدوزم یا دروغ بگم حلقوی من اگه بخوام ازدواج کنم رک میگم من رابطه داشتم دروغ نمیگم به اون بنده خدا طرف مقابلم 

برگشت به آزادی🕊

اگر خواستی ازدواج کنی نیاز نیست خودتو اذیت کنی الان این مسئله به اون شکل سابق مهم نیست.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئنا برخورد خوبی نمیکنن چون اسم تو شناسنامه نبوده ولی ن من هرزه نمیدونم اشتباه کردی فقط

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

نه نوشتم که نامزد بودیم عقد نکردیم و اون بهم گفت تومور داره احساساتم رو درگیر کرد و بعد رابطه اتفاق ...

خب محرمیت خونده بودید حتی موقت؟

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
نه نوشتم که نامزد بودیم عقد نکردیم و اون بهم گفت تومور داره احساساتم رو درگیر کرد و بعد رابطه اتفاق ...

اولین کاری ک میکنی ازش جدا شو و کلا بزارش کنار ب خودت برس برا خودت و روحت تایم بزار ک حالت خوب شه بعدا ب این موضوع فک کن برا خیلیا مهم نیست 

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

خیلیا نمیپذیرن خیلیام میپذیرن

البته اونایی که میپذیرن احتمال زیاد خودشونم داشتن

من یکی از دوستام با دو نفر رابطه داشت یبارم باردار شد سقط کرد الانم ازدواج کرده خبر ندارم چجور طرفش کنار اومده با این موضوع

خیلی وارد گذشته ات نشو با هرکسی آشنا شدی منظورم اینه که جزئیات رو تعریف نکن براش برای هیچکس جزئیات رابطه‌ی پارتنرش که قراره بشه همسرش خوشایند نیست

بگو برای اطمینان از اینکه مشکلی ندارم هر آزمایشی که لازم باشه میدم، و به هیییییچ عنوان با کسی دیگه قبل از ازدواج رابطه نداشته باش