2777
2789

ترسناکه آیا ؟؟؟؟

وای تنها دلیلی که عمل نمیکنم همینه 🥺🥺🥺

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا نمیدونی کی بیهوش‌ میشی

برای من که حس‌ خوبی داشت تو هپروت بودم تا چند ساعت

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

من ک انگار داشتم آروم غرق میشدم😂نه که آشفته شم

حس میکردم دارم فرو میرم تو یه دریای ابری

یه حس باحالی داشت

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ب عنوان کسی گ بارها بیهوش شده و سه شنبه برای پیوند استخوان فک میگم بیهوشی هیچ ترسی نداره ولی تا حالا عمل بینی نکردم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
تا حالا هیچ دکتر زیبایی ندیدیم ک بینیش عمل باشه، اگه اونقدر ایراد نداه زیربارش نرو، اونا خودشون عوار ...

آفرین،اونا فقط به فکر جیب خودشون هستند.

یه دوستی دارم عمل کرده بود بینیش رو ازش پرسیدم حالت چطوره میگفت اصلا نپرررررس حال ندارم،دارم می میرم از درد  

گفتم مگه مشکل داشتی،گفت نه دیگه دلی عمل کردم