2777
2789

مریم که اول خودش فک کرده میشه نویسنده رمان

ولی اتفاقا دوستش باعث شده وارد عرصه ریاضی بشه بعد از اون المپیاد ها

و مریم  استعدادشو کشف کرده

شاید دختر تو استعدادش چیز دیگس

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن گل چرا باید پاک کنم همین ک هست من زیاد نمیام اینجا نهایت دو هفته ی بار

از وقتی میرزاخانی فیلدز رو گرفت میشناختمش و طبق گفته دامادمون توی شریف سال بالاییشون بوده

هرموقع تو مسائل علمی کم میارم و خسته میشم یاد میرزاخانی میوفتم و دوباره قوی ادامه میدم

اینکه الان به شدت خسته و درموندم و اتفاقی میام آنلاین میشم و اولین پیامی که میبینم مرتبط با مریم هست و شما هم کلا پنج تا پست بیشتر نداری و یکیش مرتبط با پرفسور هست برام تعبیر قشنگی داره

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

من بچم پسره گلم

چرا فک کردم بچت دختره که مریم مقایسش کرده😂😅

با گالیله مقایسه میکردی

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

اوو چقدر ریپلای😂 ببخشید باید مینوشتم شنیدم که اینطوریه قضیه !!

بد شد که😂😂😂

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
از وقتی میرزاخانی فیلدز رو گرفت میشناختمش و طبق گفته دامادمون توی شریف سال بالاییشون بودههرموقع تو م ...

راهت ادامه بده گلم مطمن باش تلاشات بی نتیجه نمی‌مونن انشالله همیشه موفق باشی عزیزدلم ,😊🌷

ن گل من زیاد اهل مجازی نیستم سعی میکنم بیشتر رو زندگیم و فرزندم کار کنم ک در آینده فرد مفیدی بشه لاقل

راهت ادامه بده گلم مطمن باش تلاشات بی نتیجه نمی‌مونن انشالله همیشه موفق باشی عزیزدلم ,😊🌷ن گل من زی ...

❤️🌹🌹❤️

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه