2777
2789

شماهایی که بخش خصوصی هستین ساعت ۱۷ اینا تموم میشه کار ، کی میرسین خونه ؟ چیکار میکمید ؟ من تازگی رفتم سرکار 

وای برمیگردم انگار جنازه ام دور از جون 

اصلا فقط دراز میکشم شام میخورم میخوابم 

کلی درس و مرتب کردن و .... هم هست 

جیکار کنممم

برا ما هم همینه تازه بهمون میگن ازدواج هم بکن 🤣🤣🤣🤣

😂😂 جدی میگی ؟ مامانم میگه تو ایمطوری ضعیفی و بی برنامه 

اخه خدایی چه برنامه ای میتونم داشته باشم ساعت ۱۸ میرسم خونه تازه 

یه ساعت بخوابم شده ۱۹ 

دیگه چی کنم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اوایلش اینطوریه کم کم بدنت عادت می‌کنه .من آخر هفته ها چند مدل غذا میپزم فریز میکنم تا در طول هفته غذا آماده باشه محل کار هم یه سری تنقلات همیشه توی کشو میزارم مثل آجیل و باسلوق و همراهم هر روز میوه میبرم.سعی کن به خودت برسی تا کم نیازی .کل این سختی ها به لذت خرج کردن حقوق آخر ماه می ارزه. 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
اوایلش اینطوریه کم کم بدنت عادت می‌کنه .من آخر هفته ها چند مدل غذا میپزم فریز میکنم تا در طول هفته غ ...

اخخخ میگی حقوق دلم پر میزنه 😍 تا چند وقت که حقوق ندارم کاراموزم ولی خیلی دوس دارم زودتر حقوق بگیرم یعنی ۳ تومنم بگیرم میرم رو ابرا

😂😂 جدی میگی ؟ مامانم میگه تو ایمطوری ضعیفی و بی برنامه اخه خدایی چه برنامه ای میتونم داشته باشم سا ...

برای همه ی ما همینطوره اوضاع و احوالمون واقعااا کار کردن سخت شده و توان و انرژی زیادی میطلبه من که اگر مجبور نباشم هرررررگز سر کار نمیرم مخصوصااا الان با این حقوق های کم و کار زیاد 

خیلی سخته

من یه مدت تا ۵ سرکار بودم،تقریبا ۶-۶/۳۰ میرسیدم خونه

له و خسته و داغون

فقط میتونستم به بچه ها و کاراشون برسم و بعدش دیگه باتریم خالی میشد

الان شیفت هستم،۱۲ ساعتی،شرایطم از قبل سخت تر شده ولی خب تحملم بیشتر شده

انگار بدنم عادت کرده

😂😂 جدی میگی ؟ مامانم میگه تو ایمطوری ضعیفی و بی برنامه اخه خدایی چه برنامه ای میتونم داشته باشم سا ...

من ۶/۵ صبح میرم 

۸ اونجام تا ۸ شب 

۹ می رسم خونه ، فقط حمام و شام و خواب 

الان هم گوشی گرفتم دستم برا اینه که فردا جمعه است