2777
2789
عنوان

بیاین صادقانه جواب بدین

113 بازدید | 16 پست

من بعد شش سال بچه دار شدم.بارداری سختی داشتم.چون دوبار افتادم خونریزی میترسیدم تا دسشویی هم برم.اخرشم هفت ماهه بودم زایمان زودرس شدم.بخاطر نوع رحمم.پسرم چهل روز ان آی سیو بود.الان دوسالشه.شما باشید اقدام میکنید برای بچه دوم 

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

الان همه میگن تو اولی رو شش سال طول کشید باردار بشی.از الان اقدام کن.ولی من میترسم بازم زایمان زودرس داشته باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که بارداری سخت داشتن بعدیش راحتتربوده

میترسم دوباره زایمان روس کنم.شکمو پاره کنن بچه هم نمونه.میدونی پسرم خیلی اوضاعش بد بود لطف خدا بود که زنده موند 

رحم دوشاخ..انگار از وسط نصف شده.۳۰سالمه

بنظرم اذیت میشی خیلی سخته

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

خیر.من هم ۶سال بعد از ازدواج و خوشبختانه بدون دردسر باردار شدم اما بارداری سختی رو گذروندم.عاشق بچمم و جونم به جونش بنده ولی هرگز به دومی فکر نمیکنم.خدا همین یکی یدونه رو برام نگهداره و از نسلش هزار دونه بهم بده💚💚

🙃
الان همه میگن تو اولی رو شش سال طول کشید باردار بشی.از الان اقدام کن.ولی من میترسم بازم زایمان زودرس ...

به حرف اون همه ای که میگی گوش نکن.همه جوره شرایط جسمی و روحی خودت و همسرت رو بسنج بعد تصمیم بگیر‌اون همه!هرکز یک لحظه جات نبودن و نیستن

🙃