2777
2789
عنوان

عوارضی که زایمان طبیعی برای شما داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 5100 بازدید | 309 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی برام جالبهاونها که نطر میدن هیچ کدوم تجربه زایمان نداشتن و فقط از عوارض خیالی صحبت میکنن

از کجا میدونی تجربه نداشتیم؟ البته با سزارین هم موافق نیستم اونم عوارض خودش رو داره. 

هر دو عوارض دارن باید با توجه به شرایط بدنی و وضعیت جنین روش کم ریسک تر را انتخاب کرد. 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
خب بدن با بدن متفاوته ولی این چیزایی ک تو گوگل راجبه سزارین هست همش درست نیست عوارض داره ولی ن اونقد ...

هزینه شما چقد شد؟

چرا فرق داره 

یکی میگ ۳۰

یکی ۱۵

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

برای همه میش نمیاد این موضوع مگر اینکه بچه خیلی درشت باشه.ولی خوب غیرقابل کتمانه ،تو طبیعی این اتفاق ...

باز حداقل انصاف دارید میگید واسه یسریا پیش میاد..اصلا ی عده نمیخوان حقیقت امرو قبول کنن چ سزارین چ طبیعی

ببخشید دیگه ما از واژنمون خبر نداریم شماها داریدمرسی که مارو در جریان واژنمون قرار میدید

وا خواهر دعوا داری 😐حدود ده نفر بیشتر دو رو بر منن که باز کارشون به ترمیم کشیده باشه حالا شما خوش زا بودین دردتون کمتر بوده داغون نشدین

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

شما ببین چندنفر طبیعی زایمان کردن ک از قبلش تنگتر شدن...همشون پیشنهاد ترمیم با دکتر حاذق میدن...شما ...

من از تجربه ی خودم گفتم نه کم نه زیاد شمایی که اصرار داری به حرفت وگرنه برای من تجربه بوده و از اطرافیانم نشنیدم گفته هامو تجربه کردم

بزوذ میخواین بگین که با زایمان طبیعی گشاد میشه ...

این جزیان واسه قدیما بوده که بخیه نمیزدن بعد زایمان 

الان دیگه بخیه میزنن جمع میشه

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
من در آستانه زایمان دوم هستم ، از طرفی دوست دارم طبیعی باشه چون تجربه خوبی بود برام ،از طرفی میگم گش ...

سر اولی که نشده سر دوم هم نمیشه می‌دونی مادر من هست تا زایمان داشته طبیعی ولی دچار گشادی نشده چون قبلاً واژن رو برش نمیزدن الان سریع با تیغ پاره میکنن لعنتی ها 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

بستگی به شرایط و روحیات ادم داره. اذیت نشی استرس نداشته باشی شرایطت اوکی باشه طبیعی بهتره اگه نه سزارین . من اولی رو بدون مشکل خیلی راحت زایمان کردم بدون عوارض . دومی چون هم استرس هم عذادار بودم اصلا دهانه رحمم باز نشد بعد از ۷روز با آمپول فشار زایمان کردم باز هم باز نشد و پرینه رو برش دادن. که عوارض خیلی زیادی برام داشت .عفونت شل شدن دهانه رحم . دکترامیگن پارگی افتادگی نداری ولی دارم خودم حس میکنم بواسیر ییوست چاقی ترک شکم افسردگی بهد زایمان وخیلی چیزای دیگه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚