2777
2789
عنوان

عوارضی که زایمان طبیعی برای شما داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 5103 بازدید | 309 پست

من پسرمو طبیعی اوردم دومی رو هم طبیعی میارم 

نه افتادگی‌رحم گرفتم نه گشادی نه این مشکلاتی که شماها دارید میگید 

تنها حقیقت تلخ در مورد زایمان طبیعی درد وحشتناک‌و غیر قابل تحملشه

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بجز گشادی واژن عوارضی برام نداشت

من در آستانه زایمان دوم هستم ، از طرفی دوست دارم طبیعی باشه چون تجربه خوبی بود برام ،از طرفی میگم گشادی واژن داره.سر اولی واقعا نداشتم دروغ چرا ،ولی سر دومی به هر حال میشه دیگه.مگه میشه بعد از دوتا بچه نشه.

اره نمیدونم چرا بعضی کاربرا میگن نه همون شکل میمونه اصن مگه میشه

ببخشید دیگه ما از واژنمون خبر نداریم شماها دارید

مرسی که مارو در جریان واژنمون قرار میدید

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
چیکبار کردی براش؟ ترمیم کردی؟

نه ولی قصد ترمیم دارم کاملا مشخصه که پارست یعنی قسمت پرینه کلا بازه به دکترم گفتم قراره برم برا عمل 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
اره نمیدونم چرا بعضی کاربرا میگن نه همون شکل میمونه اصن مگه میشه

چه می‌دونم والا تعجب میکنم 

اینقدر مقاومت میکنن

خب چه اشکالی داره ،،،،دیگه زایمان از انسان های اولیه تا امروز برای خانوما همین شکلی بوده و هست  !!!دست خودمون نیست که ،،،!!بخاطر همین هم هست که بهشت زیر پای مادرانه 

دیگه آدم نباید منکر این چیزا بشه.  

حالا با عرض معذرت تنگ شدن یا گشاد شدن چیز خاصی نیست و یه امر طبیعی هست ،،،،

فقط آدم ناراحت میشه که واقعیت رو نمیگن 

خب شما تا طبیعی زایمان نکنی چرا باید واژنت گشاد بشه؟در حد نزدیکی مکرر واژن ب حالت اولیه برمیگره اما ...

اصلا ترمیم هم بشه نهایت دولایه قراره بخیه بخوره میشه آکبند نو🤣 نه هفتا لایه شکم بخیه بخوره،در برابر پاره کردن شکم هیچی نیست در واقع

کی گفته به ترمیم نیازه؟؟؟؟؟

شما ببین چندنفر طبیعی زایمان کردن ک از قبلش تنگتر شدن...همشون پیشنهاد ترمیم با دکتر حاذق میدن...شما شاید نمیخوای قبول کنی و یا ازونایی هستین ک ب اذن خدا بعد زایمان طبیعی واژنشون از زمان دختربودنشون هم تنگتر شده

اگه میخواین طبیعی زایمان کنین ماساژ پرینه رو از ماما بپرسین و انجام بدین تا برش نخورین روز زایمانم شربت زعفرون گلاب خاکشیر بخورین زود میزایین🥰

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه داره emtehanejabr.blogfa.com

اره خصوصی رفتم چهارماه پیش در به در دنبال دکتر گشتم کسی قبول نمیکرد تا یه دکتر که از آشناهای زندادا ...

ببخشید من هی سوال میپرسم 

میشه بگید کدوم شهری و کدوم‌ دکتر رفتی 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼