2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه پسره ایه تو دانشگامون اومد توی پیوی ب عشقش بمن اعتراف کرد با اینکه نشسته بودم پیش دوستام یهو یه د ...

پشمام 

درست میگی ولی این یکی....

چشمای قشنگی داره😑😂

بعضی پسرای دانشگاه سلامشونم جواب میدی توهم میزنن که دوسشون داری  

یه چراغ سبز کوچیک نشون بدی گوش دنیا رو کر میکنن که عاشقشونی 

این مال دورانیه که رلشون نیستی 

دیگه ببین باهات رل بزنن چی میشن

ببین حتما به دوستاشون میگن حتی اگر تاکید صددرصدی داشته باشی تازه چن مورد دیده شده حتی به دروغ برا اینکه پز بدن جلو رفیقاشون گفتن من با فلانیم موجودات عجیب و غریبین خلاصه😂اعتماد نکن اونم توی محیط شغلی تحصیلی یا همسایگی خیلی بد میشه وقتی کات بشه میفهمی چه اشتباهی کردی

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

بعضی پسرای دانشگاه سلامشونم جواب میدی توهم میزنن که دوسشون داری یه چراغ سبز کوچیک نشون بدی گوش دنیا ...

اینم ممکنه بگه؟

بعیده...خیلی سربه زیره البته قبل اینکه برخورد کنیم باهم..  سرد بود و بی تفاوت 

به دخترای دیگه ام نکاه نمیکنه

اصلا

یه مشت دلقک آویزون و پول توجیبی بگیر

البته من همسرم همکلاسیم بود،ولی بزرگتر از ما بود و دانشجو انصرافی بود،بعد خب حالت مستقل داشت و دنبال کار و... بود و با بقیه فرق داشت،واسه همینم من بهش اعتماد کامل داشتم.انصافا هم رابطمونو سکرت نگه داشت.حتی هیچ کس نمیدونه اول من بهش ابراز علاقه کردم.بعد نامزدیمونم یا حتی به خونوادشم هرکی پرسید گف من اول عاشقش شدم🤣

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨