2777
2789
عنوان

دکتر گفت ویروس بدی پخش شده مراقب باشید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 7738 بازدید | 278 پست
خسته شدیم هر روز یه مصیبت جدید

واله ما زمان بچگیمون اصلا مریض نمی شدیم. خونه پرش دو سال یه بار یه سرما خوردگی. بعد سه تا بچه بودیم هیچ وقت با هم مریض نمی سدیم چون ویروسی نبود. از بعد کرونا معلوم نیست چه بلایی سرمون اومد. همش استرس آنفلانزا داریم ما بخدا. خدا باعث و بانیش رو نبخشه

تور خدا بچم چهارسالشه دقیقا دوماه ویروس گلو درد و کیپی بینی و عرق سرد و درد بدن و..یعنی دلم آتیش گرف ...

چاره همتون رب عنابه ۴۰ روز روزی ۳ وعده ی قاشق مرباخوری تا۲۰ دقیقه هم روش چیزی نخورید اینو ی دکتر گیاهی تو دوره کروناهم تجویز میکرد ولی درکل برای عفونت گوش لوزه سینوس گلو سینه خوبه اولش شاید خلط زیاد بشه چون داره تخلیه میکنه بعدش کم میشه اصولی بپزید بخورید قطعا اثرمیکنه من پسرم ویروس اسهالم بگیره همینو میدم تبشم کنترل میشه عنابش حتما باید برا امسال باشه تا یکسال میشه نگه داشت بازم تازه اس بیشتر دیگه کهنه میشه مشکل همین پیداکردن عنابه ازباغدارمطمین بخرید عطاری و وانتی سرتون کلاه میره کهنه رو اب میزنن تو افتاب کمی خشک بشه میگن تازه اس توش کپک نباشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرم ۷سالشه ضمنا پونه برا بچه ها مضره نعنا و آویشنم همینطورتونستی بعش بابونه شیرازی بدهشربت پلارژنین ...

شما بالاتر گفتی شربت اویشن دادی الان میگی دمنوش اویشن برا بچه ضرر داره؟

یکم ازموادرومیریزی تویه قابلمه کوچیک یایه قوری آب میریزی روش درشومیزاری بعدمنتظرمیمونی تا مثلایه لیو ...

ممنونم گلم

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
شما بالاتر گفتی شربت اویشن دادی الان میگی دمنوش اویشن برا بچه ضرر داره؟

بعلههههههه الانم میگم ضرر دارهههههه برا کودکان 

اون شربتو عصاره شوتوش ریختن 

از داروخونه گرفتم 

روزی دوبار میدم که مجبورم به خاطر سرفه های شدید پسرم 

آویشن و پونه و نعنا مشابه همن و نمیشه به بچه ها داد مگه اینکه توموارد حاد مثل پسرم که سرفه شدید داره اونم بمقدارررر کم

سلام خانما این ویروس من دو ماه پیش گرفتم .اول گلو درد شدید نمی‌تونستم آب دهنمو قورت بدم .سر درد و بی ...

ممنون عزیزم منم دقیقا علایمم همینه .گلودرد و سر دردم خوب شده ولی قفسه سینه آم درد می‌کنه و شدیداً خلط و سرفه دارم یعنی با عناب و به خوب میشم .خیلی نگرانم