2777
2789
عنوان

دکتر گفت ویروس بدی پخش شده مراقب باشید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 5200 بازدید | 239 پست
خدا منو بکشه قلبش که تو این چندماه فهمیدم افتادگی دریچه ی میترال گرید ۲ داره همش از حال میرفت از درد ...

حدس زدم قلبش مشکل داره

چون پسر داییمم عین پسرتونه قلبشم مشکل داره

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

پسرم ۷سالشه ضمنا پونه برا بچه ها مضره نعنا و آویشنم همینطورتونستی بعش بابونه شیرازی بدهشربت پلارژنین ...

بابونه شیرازی میپرسم چه مقدار دم کنم براش ۱ ق غ خوری خوبه با ۱ لیوان آب 

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا منو بکشه قلبش که تو این چندماه فهمیدم افتادگی دریچه ی میترال گرید ۲ داره همش از حال میرفت از درد ...

نگران نباش گلم

اول خودتو اروم کن

بچت تورو مشوش ببینه بدتر میشه که

حالش خوب میشه

حالا یه بار میدونم خیلی سخته برید مرکز استانتون دکتر خوب

شما کدوم استانید؟

یا خدا یادم باشه نزارم خواهرم بهش پونه بده.اره پلارژین کیدز.کتوتیفن.مونته لوکاست.نئوتادین.آموکسی کلا ...

اسپری بینی چی داده؟ فلوتیکازون؟ 

اگه اینه که اثرش بعد چند روز معلوم میشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
حدس زدم قلبش مشکل دارهچون پسر داییمم عین پسرتونه قلبشم مشکل داره

عرق سرد بیحالی کبودی دور چشم دور لب دیگه با این احتقان گلو و بینی بدتر شده دردش همش میگه قلبم و کمرم و شکممو ماساژ بده.خدا سلامتی بده به پسرداییتون انشاالله 

اسپری بینی چی داده؟ فلوتیکازون؟ اگه اینه که اثرش بعد چند روز معلوم میشه

اره اینه فقط عوارض زیادی نوشته تو نت.چند روز استفاده کنم به نظرت خیلی میترسم

بابونه شیرازی میپرسم چه مقدار دم کنم براش ۱ ق غ خوری خوبه با ۱ لیوان آب

نه خیلییی کم بده ۵تادونه بریز تو یه استکان 

خیلییی رقیق بده بهش 

تا ۳یا ۴روز 

اگ بهتر نشد بهش جوشونده گل ختمی بده یه بار درروز ..

اگرم نه دونه به بده ۶یا۷تادونه توآب جوش حل کن بده 

خاکشیرم خوبه میشوره میبرع

عرق سرد بیحالی کبودی دور چشم دور لب دیگه با این احتقان گلو و بینی بدتر شده دردش همش میگه قلبم و کمرم ...

عزیزم حتما دخترتو ببر شیراز پیش دکتر غفران

بهترین دکتر قلب بچه هاست 

حتما ببرش

عرق سرد بیحالی کبودی دور چشم دور لب دیگه با این احتقان گلو و بینی بدتر شده دردش همش میگه قلبم و کمرم ...

یعنی عرق سرد بخاطر مشکل قلبیه؟

پسر منم شبا سرش عرق میکرد. الان که مریض شده بیشترم شده 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
نه خیلییی کم بده ۵تادونه بریز تو یه استکان خیلییی رقیق بده بهش تا ۳یا ۴روز اگ بهتر نشد بهش جوشونده گ ...

توکل برخدا انشاالله ممنونم عزیزم

یعنی عرق سرد بخاطر مشکل قلبیه؟پسر منم شبا سرش عرق میکرد. الان که مریض شده بیشترم شده

نه عرق سرد رو وقتی  مریض میشه اینطور میشه.این ویروس جدید علامت اصلیش عرق سرد هست نترس عزیز دلم عفونت هم تو بدن باشه عرق سرد هست کم خونی باشه عرق سرد هست و..

اره اینه فقط عوارض زیادی نوشته تو نت.چند روز استفاده کنم به نظرت خیلی میترسم

منم از امروز دارم استفاده میکنم. دیگه چاره چیه؟ منم با ترس و لرز میزنم براش. برای شما چقدر گفته؟ پسر من هر ۱۲ ساعت توی هر بینی ۱ پاف

فقط باید درست استفاده کنی، به سمت تیغه بینی نزنی و اینکه اون یکی سوراخ رو بگیری و وقتی اسپری زدی با بینی هوا بکشه بالا و با دهان خارج کنه