2777
2789
عنوان

به نظرتون سن مناسب ازدواج چه سنیه

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 61 پست

من الان خودم ۲۵ سالمه حس میکنم هنوز زوده واسم از نظر عاطفی شاید امادگیش رو داشته باشم ولی هنوز شرایطشو ندارم حس میکنم اگه الان ازدواج کنم ممکنه به یه سری برنامه هام نرسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره مثلاً اونی که منطقه محروم بزرگ شده با اونی که تهران تو رفاه بزرگ شده خیلی فرق میکنن

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

ب نظرم بیست تا بیست تا بیست و پنج پایین تر شاید خوب تر باشه ولی بالای بیست و پنج ازدواج خیلی بدرد نخور میشه من ک اصلأ هیچ نیاز جنسی حس نمیکنم درصورتی ک تا ۲۳سالگی پر از حس عشق و شهوت بودم و همش خودمو سرکوب کردم الانم متنفرم از رابطه غیر اون تو سن بالا ازدواج سخته 

من الان خودم ۲۵ سالمه حس میکنم هنوز زوده واسم از نظر عاطفی شاید امادگیش رو داشته باشم ولی هنوز شرایط ...

به‌نظر من ازدواج موفق ازدواجیه‌ که ازت حمایت کنه تا به اهدافت برسی. نه این‌که مانع رسیدن به اهدافت‌ بشه..

زن‌های متأهل زیادی هست که هم‌زمان هم خانه‌دارن، هم شاغل و محصل! 

مستند فاطمه حقيرالسادات‌ رو اگه دیده باشی، متوجه می‌شی که همسرش چطور ازش حمایت می‌کنه با وجود سه‌تا فرزند..

این خانوم دکترای بیوتکنولوژی از آلمان داره..