2777
2789
عنوان

میخام از دکترم شکایت کنم ب خاطر تشخیص اشتباهش

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی پول ویزیت ندادی چطور توقع تشخیص دقیق داری تازه شکایتم میکنی

عزیزم پول ویزیتو ک اول دادم ک رفتم تو مطب برام ازمایش نوشت

وقتی ازمایشو گرفتم میخاستم نشون بدم بهش دوباره گفت باید پول ویزیت بدی تا بزارم بری تو سوالاتو بپرسی وگرنه هم خودم میرم نشون میدم

اونم هول هولکی رفت تو و همینجور ک میبینی اصن نگا نکرده با اینکه بالاس گفته نرماله

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
عزیزم پول ویزیتو ک اول دادم ک رفتم تو مطب برام ازمایش نوشتوقتی ازمایشو گرفتم میخاستم نشون بدم بهش دو ...

خب بعد این ک جواب ازو گرفتی دوباره باید ویزیت ازمایشو بدی نمیدونستی؟

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

برو یه دکتر دیگه تا تایید کنهبعدش برگرد پیش همین دکتره سروصدا کن که همه بفهمن هیچ گوهی نیس

وای دقیقااا

دلم میخاد منشیشو جر وا جر کنممم 

هی بهش میگفتم اگه نرماله پس مشکلم چیه بزارین از دکتر بپرسم میگف نهههه

۲۰۰تومن‌ندادی ویزیت شی.الان میخوای خداتومن هزینه شکایت‌کنی؟

۲۰0 تومنو ندادم چون پول زور بود

ولی واسه گرفتن حقم حاضرم هرچی لازمه هزینه کنم

چه دل خجسته ای داری تو .بنده خدا من سرطان داشتم دکتر عملم کرد توده برداشت جوابش بردم دکتر بهم گفت مشکلی نداری یکسال تمام ویزیت میشدم بعد یکسال و نیم توده برگشت عمل کردم دوباره بعد دادم آزمایش دکتر گفت توده سرطانی هست ازم معذرت خواهی کرد رفتم شکایت کردم دکتر حرفش و برگردوند گفت عذرخواهی من نکردم همه رای به بی‌گناهی دکتر دادن من که واگذارش کردم بخدا بعد تو بخاطر اینکه آزمایش درست نخونده می‌خوایی شکایت کنی برو دنبال یه دکتر راست و درستی پزشکی قانونی فقط برای اینه که مردم و سرگرم کنن و پول بره تو جیب خودشون هیچوقت دکتر رو مقصر نمیکنن 

وای دقیقااادلم میخاد منشیشو جر وا جر کنممم هی بهش میگفتم اگه نرماله پس مشکلم چیه بزارین از دکتر بپرس ...

اینا همشون همینن منم ی دکتر تشخیص اشتباه داد اگ نمیرفتم ی پزشک دیگ بینایی مو از دست میدادم

میخوام برم بیمارستانو رو سرش خراب کنم

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
منم رفتم یه دکتر زنان گفت فقط تنبلی تخمدان دارییه روز دل درد شدید شدمرفتم یه دکتر دیگ سونو نوشت گفت ...

بابد شکابت میکردی عزیزم

بخدا اگه کنکور نداشتم تا ته شکایت از این دکترو میرفتم مینشوندمش سرجاش

فک کرده جون مردم بازیچشه ک باهاش بازی میکنه

عزیزم پول ویزیتو ک اول دادم ک رفتم تو مطب برام ازمایش نوشتوقتی ازمایشو گرفتم میخاستم نشون بدم بهش دو ...

والا من تنها کاری که کردم اینکه هیچوقت بچه دارنشم تواین خراب شده بی درو پیکر بی قانون که همه جا میخان حقتو بخورن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
تا۴۸ ساعت بعد از ویزیت لول نباید ویزیت بگیرع مثلا سونو عکس و ازمایش بنویسه اگ دو روز بگذره بعدش باید ...

عزیزم برا من ازمایش هورمونی نوشت حتی نگفت تو پریودی باید انجام بدی بعدا ک تو نت نگا کردم از منشیش پرسیدم گف اره باید تو پریودی انجام شه صبر کن

منم  ۲۰ روز بعد پریود شدم

نمیتونستم ک فرداش برم ازمایش بدم باید صبر میکردم اونم وظیفش بود ک صبر کنه

اینو تازه مد کردن قبلا اینجوری نبود دکتر اگه خودش نوشتع بود ویزیت نمیگرفت

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

هیچ جای دنیا این قانونش نیس

دکتر موظفه ازمایشی ک خودش نوشته رو بدون ویزیت نگا کنه

چه دل خجسته ای داری تو .بنده خدا من سرطان داشتم دکتر عملم کرد توده برداشت جوابش بردم دکتر بهم گفت مش ...

عزیزم😢

لااثل میرم دق دلیمو سرش خای میکنم