2777
2789
عنوان

ازبس با شوهرم دعوا کردم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 40 پست
خداروشکر ایشالله موفق تر هم بشی ولی خب خیلی سخته واست من چون تجربه بچه داری دارم میدونم خود بچه داری ...

عزیزم مثلا از صبح زود بیدار میشم کارهای خونه رو میکنم پسرم همزمان با من بیدار میشه ۱۰ماهشه

تا یک ساعت من به کار خودم میرسم 

دخترمم. بیدار میشه ۲۳ماهشه 

دیگه درگیر شیر پوشک میشم. ناهار 

ظهرا میخوابن منم دیگه میرم سمت کار خودم تا یکی دوساعت 

اصلا تایم ازاد ندارم هیچی 

حتی حموم نمیتونم راحت برم دخترم به شدت شیطونه خیلی زیاد

خودت شغلت چیه؟ ساعت کاریت ؟ آره کاملا بهت حق میدم

من شغلم هنر دستیه 

ساعت کاری ندارم اصلا  هروقت تونستم میشینم میدوزم مثل خیاطی 

ماهی یک جلسه هم کلاس میرم همین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عشقم خوبی مبارکه باز شد کاربریت

سلام مریم جونم قربونت برم

اره واقعا 😍

😅امروز یه جنجال های تو سایت دیدم دستم بسته بود...

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

بهتر ورود نکردی تازه کاربریت پس گرفتی

😂خوبه چند تا کاربری دیگه هم دارم حرف دلمو زدم همون شانزدهمین کاربری که براش تاپیک زدن....

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

من شغلم هنر دستیه ساعت کاری ندارم اصلا هروقت تونستم میشینم میدوزم مثل خیاطی ماهی یک جلسه هم کلاس می ...

کار نکن فعلا بچه هات خیلی کوچیکن 

چون اینطوری بهت فشار میاد 

پول هم درآوردی بذار برای خودت وقتی تو کارخونه کمک نمیده 

شما هم مسائل اقتصادی کمک نکن بهش 

به نظرم زمانی که یه نفر بیرون کار میکنه و پول درمیاره 

فردی که تو خونه است دیگه بیشتر کارها رو باید انجام بده 

😂خوبه چند تا کاربری دیگه هم دارم حرف دلمو زدم همون شانزدهمین کاربری که براش تاپیک زدن....

آره اون واقعا تقصیر داشت چون من توجه نکردم تا حالا به کامنتاش تو میشناسیش

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

آره اون واقعا تقصیر داشت چون من توجه نکردم تا حالا به کامنتاش تو میشناسیش

آره میشناسمش فیک که نیس،ولی گاهی زبونش تنده حتی به کسی فحشم نداده ولی یکم نخوه بیانش تنده چند تا کاربر فیک هم برملا کرده در کل به مزاج همه خوش نمیاد رفتارش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره میشناسمش فیک که نیس،ولی گاهی زبونش تنده حتی به کسی فحشم نداده ولی یکم نخوه بیانش تنده چند تا کار ...

آها من زیاد بهش توجه نکرده بودم

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

کار نکن فعلا بچه هات خیلی کوچیکن چون اینطوری بهت فشار میاد پول هم درآوردی بذار برای خودت وقتی تو کار ...

نمیشه کار نکنم جز مجموعه بزرگی هستم 

کاری ک سالها براش‌تلاش کردم

عزیزم مثلا از صبح زود بیدار میشم کارهای خونه رو میکنم پسرم همزمان با من بیدار میشه ۱۰ماهشهتا یک ساعت ...

خداقوت بده😍😍😍😍

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف