2777
2789
عنوان

پسر 1سال و 2ماهه ام چرا چند ساعته یخ کرده زیر پتو هنوزم یخه پاهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 41 پست
نه منم دوتا بچه دارم حواست باشه ببین نفس کشیدنش راحته تبم داشته باشه صورتتو نزدیکش کنی میفهمی از دا ...

ببین الان عرق کرده خیسه آبه لباساش و سرش

ولی یخ کرده همچنان دست و پا و صورتش یخه

یعنی تب و لرز داره،😭😭😭

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخ خدایا سرفه خیلی سخته خدا کنه خوب شن من با هر سرفه شون انگار روحمو سوهان میکشن داغون میشم دلم کباب ...

منم روانی میشم از سرفه‌هاشون. به خصوص بزرگه که اگه شروع بشه دیگه تموم نمیشه. دیشب اسپری براش زدم و سینه و بین دوکتفشو روغن مالی کردم تا آروم شد و خوابید. تا نزدیک 3 بیدار بودم. باز صبح هم که بیدار شد شروع به سرفه کرد آویشن دم کردم عسل زدم دادم خورد. خداروشکر از صبح دیگه سرفه نداشته. یعنی متنفر شدم از پاییز و زمستون. 

ببین الان عرق کرده خیسه آبه لباساش و سرشولی یخ کرده همچنان دست و پا و صورتش یخهیعنی تب و لرز داره،😭 ...

عزیزم عرق یعنی تبش شکسته. ولی ممکنه بازم بره بالا. امشب حواست بهش باشه. فردا هم نزدیکترین داروخونه یه تب‌سنج بگیر توی خونه داشته باش. واقعا نیازه. 

منم روانی میشم از سرفه‌هاشون. به خصوص بزرگه که اگه شروع بشه دیگه تموم نمیشه. دیشب اسپری براش زدم و س ...

آویشن پودرسو دم کردی

عزیزم عرق یعنی تبش شکسته. ولی ممکنه بازم بره بالا. امشب حواست بهش باشه. فردا هم نزدیکترین داروخونه ی ...

اخه رو بدنش ک یخه...یعنی  امکان دارهرتب داخلی باشه؟

دمنوش پونه برای سرفه خوبه اگه داری میخورن بهشون بده

ندارم.. بابونه و بومادران دارم باچای کوهی

آویشن پودرسو دم کردی

نه پودرش نبود. برگ خشکش بود. یه برگای ریزیه با یه مقدار شاخه نازک. اندازه یه قاشق چایخوری دم کردم. 2قاشق مرباخوری عسل هم زدم داخلش. آویشن مزه تیزی داره. پسر منم بد داروئه. ولی خوب خوردش. 7 سالشه. نصف لیوان بیشتر بهش ندادم.