2777
2789
بگی جاریمه یا زن اکسمه ک غوغا میشه همه میگن واااای چقدر زشتولیه

راست‌شو بگم؟

من با آقایی 4 سال تو رابطه بودم بعد 4 ماه جداشدیم و تو این 4 ماه رفت سراغ این دختره دوباره برگشت سراغ من گفت علاقه ای به این دختره که من چندماه بعد دوباره خودم با اون اقا کات کردم این دختره هنوز ب شدت عاشق اون آقاست 

قصه مال حدود یکسال پیشه

من هنوز موندم منو چطور به دختر ب این خوشگلی ترجیح داد

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو داری آدمیت رو زیر سوال میبری خودت یکی عکس خودش رو بذاره و زشت باشه میزنی تو روش و میگی زشتی؟؟؟

وقتی اومده نظر خواسته واقعیتو بهش میگم

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
راست‌شو بگم؟من با آقایی 4 سال تو رابطه بودم بعد 4 ماه جداشدیم و تو این 4 ماه رفت سراغ این دختره دوبا ...

به خوشگلی و زشتی نیست 

شما ک از جزئیات رابطشون خبر نداشتی شاید دختره پسره رو نخواسته

من خودم ب شخصه زیبام ولی خب حاضر نیستم رابطه ی ج ...داشته باشم با نامحرم برای همین ممکنه کسی بره پشت سرم بگه ک من اون دختر خوشگلرو نخواستمش و اون عاشقم بود 

برای مردا رابطه ی ج ... خیلی مهمه اگ دختری باهاش اوکی باشه نسبت ب دخترای دیگه خب رابطه رو ترجیح میدن

یا ممکنه پس زده بشن و بگن ما دخترو نخواستیم

تو داری آدمیت رو زیر سوال میبری خودت یکی عکس خودش رو بذاره و زشت باشه میزنی تو روش و میگی زشتی؟؟؟

تو نی نی سایت همه چی برعکسه 

خوشگل باشی میگن زشتی ک عقده های خودشون رو خالی کنن

زشت باشی میگن خوشگلی ک غصه نخوره طرف

تو نی نی سایت همه چی برعکسه خوشگل باشی میگن زشتی ک عقده های خودشون رو خالی کننزشت باشی میگن خوشگلی ک ...

گآهی هم دیدم یه سریا رو شاخ کردن و هی گفتن خیییییلی خوشگله فلانی بعد طرف عکس گذاشته معمولی بوده یعنی قشنگ بوده ولی نه اونقدر که اینا گفتن 

گآهی هم دیدم یه سریا رو شاخ کردن و هی گفتن خیییییلی خوشگله فلانی بعد طرف عکس گذاشته معمولی بوده یعنی ...

سرزمین عجایبه

ی کاربری بود ب اسم پیشی ملوسه یه همچین چیزی

یادته؟؟؟

داستان ساخته بود ک همسایمون عاشقمون شده و فلان 

همه اکلیلی شده بودن 

چقدر گفتم دروغه 

بعدا اعتراف کرد 😅😅😆😆