2777
2789
عنوان

خوشگلی به شدت تو زندگی جلوتون میندازه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 35 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک عدد حسود شناسایی شددلم میخواد تاپیکم رو خانما ببینن و ازش سود ببرنبا آدمای مشکل روحی روانی دار، ه ...

قول میدم شبیه سوسک تو توالتی که پشت و رو شده

با افتخار کوردم 😎✌️ اصالت رو نه میشه خرید ، نه میشه اداشو در آورد !

خیلی زیاد موافقم .من خودم اهنماد بنفسم صفر صفر بود و فک مقکردم زشت ترین ادم روی زمینم.و همش ماسک میزدم .تا اینکه یروز  ب زور دوستام ماسکمو دراوردم و همه همکلاسیا و بجه ها بهم گفتن خیلی خوشگلی .

این برا پارسال بود .امسال ک با ادمای جدیو اشنا شدم باهمشون دوست شدم‌.درحالیگه من بشدت درونگرا و غیر اجتماعی و گوشه گیزم و تا امسال هیج دوستی نداشتم .چون اعتماد بنفسم صفر بود و ۳سال کامل ماسک زدم .الان باهمه رفیقم . و رفیق بوودنم هم شروعش از اونجا بوود ک بهم گقتن خیلیی خوشگلی و بغل و بوسم کردن

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

تاپیک های قبل ظاهرا عکس گذاشته بودی و نگفته بودی خودتی. چقدر نظر همه در موردت معمولی بود و اینکه متاسفانه خیلی خیلی بزرگتر از سنت نشون میدی. من که شما رو ندیدم ولی ظاهرا خیلی متوهم هستی. خوش باشی. 

تاپیک های قبل ظاهرا عکس گذاشته بودی و نگفته بودی خودتی. چقدر نظر همه در موردت معمولی بود و اینکه متا ...

تشریف بیار تاپیک جدید دوباره عکس گذاشتم

کمتر حسودی کن

یکی که اومده فقط راهنمایی کنه