2777
2789
عنوان

خوشگلی به شدت تو زندگی جلوتون میندازه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 35 پست
یک عدد حسود شناسایی شددلم میخواد تاپیکم رو خانما ببینن و ازش سود ببرنبا آدمای مشکل روحی روانی دار، ه ...

همه حرفات رو قبول دارن کاملا تو اجتماع ظاهر تاثیر داره .اما خوشبختی نه .خوشبختی دست خداست و خیلی دیدم برعکسش رو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو اونیکی تاپیکت گفتیم خوشگلی.....فقط جالبه برام چرا اینقد دوستداری مدام تکرارش کنی و راجبش حرف بزنی؟؟؟ 

اینا نشون دهنده چیه؟

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ما یه فامیلی داریم، هم خیلی ثروتمندن ، هم هر سال چند بار سفرای خارجی، جواهرات، ویلا، ماشین خارجی و ... ،  دخترش شبیه سیبل جان خواننده هست.

وقتی شوهر کرد ،داماد اصلا قیافه نداشت، در حدی که مادر عروس تو جمع میگفت اخلاق برای ما ملاکه تا کسی مسخره نکنه. 

پسره بیکار بود هنوزم بعد سال ها بیکاره و باباش تو پنجاه سالگی خرجشو میده. 

تو زندگی شانس مهمه.

از اینطرف یه آشنایی داشتیم دختره دیپلم ناقص، قیافه معمولی، خانواده شلوغ کارمندی. شوهر کرد استاد دانشگاه ، الانم چند ساله خارج هست. هر وقتم میاد ایران، کل فامیل رو دعوت میکنه رستوران برج میلاد. 

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻