2777
2789
عنوان

رفتم سینما

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 29 پست

بعدش مواد آبگوشت و میگرن و تو زود پز می ریزن و میخان همه جوری بکشنش ک ی دفعه موشک وسطع تعمیر گاه میزنن ک باعث میشه پاهای و چشای سرویس و دستای شاهین بشکنه و قدرت هم ک قبلا مرده بود دیگه ی مراسم ترحیم میگیرن و قدرت و شهید قدرت مددی میزارن و اون دوتا هم میگن که فعال در امور مردمی و... جلوه میدن 

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

مهری ک رییس پاسگاهه و با برادر صاحبی ک رزمنده و ... هستش همو دوست دارن و میخان برن جعبه خط مقدم این وسط ی تیکه های مسخره هم خنده دار هم از طرف سیروس و شاهین می‌شنوید ک سیروس عاشقه مهری شده چون با گوشه لبش ک چادر رو گرفته و با ی گوشه دیگه لبش میگه مرگ بر شاه عاشقه مهری میشه و شاهینم میگه ک عاشقه مرضیه نیست و قدرت اونو گذاشته تعمیر گاه ک دخترشون بندازه بهش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فیلم بد از نوید محمد زاده ندیدم 

یا عالی بودن یامتوسط

اینم شایدمتوسط باشه 

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

من که ناامید شدم چندساله کمدی قوی ندیدم انگار فقط یه چیزی بسازن که پول دربیارن 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
من فیلم بد از نوید محمد زاده ندیدم یا عالی بودن یامتوسطاینم شایدمتوسط باشه

مزحرف بود فیلم زودپژ حیف وقتم 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 

مریضه دوقلوشو تو بیمارستان ب دنیا میاره ک بمباران میشه و بچه هایش دسته ی پرستاره هست ک خودششهید شده و بچه هاشونو نگه داشته و زنده آن 

آخره فیلمم اینشکلی ک‌میفهمن ک شاهین و سیروس صحنه سازی کردن چون دوربین های صدا و سینما ذو‌دزدین ک‌فیلموشو کسی نبینه ولی جالبه ک فیلم گرفته دوربین از خودشون و آخرشم خورده دادگاه بمبارون میشه 

زود پز که تعطیل بود کلااامیخواستم وسطش پاشم برمصبحانه با زرافه ها رو من خوشم اومد یه کم بازکسی هفتاد ...

دقیقا یعنی من ب دوستم گفتم دارم خفه میشم حالم بد شد باند شو بریم ک قبول نمی کرد 

زود پز که تعطیل بود کلااامیخواستم وسطش پاشم برمصبحانه با زرافه ها رو من خوشم اومد یه کم بازکسی هفتاد ...

دقیقا یعنی من ب دوستم گفتم دارم خفه میشم حالم بد شد باند شو بریم ک قبول نمی کرد 

من فیلم بد از نوید محمد زاده ندیدم یا عالی بودن یامتوسطاینم شایدمتوسط باشه

بازیشون خوبه فیلم نامه خیلی خیلی ضعیف بود من آخه خودم تاتریم و می‌دونم اگه چیزی میگم البته ک‌سلیقه ها متفاوته

بازیشون خوبه فیلم نامه خیلی خیلی ضعیف بود من آخه خودم تاتریم و می‌دونم اگه چیزی میگم البته ک‌سلیقه ه ...

درسته بازی نوید امکان ندارن بد باشه

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه