2777
2789
عنوان

از آرزو های دور و دراز تون بگید🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 137 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید باورتون نشهولی برای من ازدواج کردن و مادر شدن شده آرزوی دور و دراز و دست نیافتنی!!!😐😐😐😐😐� ...

انشاالله سال بعد خونه خودت باشی❤️😍

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

تعصب؟!💔

فکر کنم منظورشون اینه رسیدگی  به حیوانات و دوست داشتنشون خیلی خوبه

ولی این که  به عنوان بزرگترین و دست نیافتنی ترین باشه یکم 

عجیبه براشون

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
تعصب شما برای دخالت تو رویاهای ایشون از کجا میاد دوست عزیز؟؟

کی دخالت کرد عزیزم ؟

میخوام ببینم تفکرشون از ابن رویا چیه 

مگه من منکرش شدم 

شما خونتو به جوش نیار قربونت برم

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
مطب ژنتیک بزنمدست نیافتنی نیست و در تلاشم براشمهاجرت کنم انگلیس و تو مجموعه سنگر کار کنماین یکی دور ...

انشاالله که هردوش بشه😍

منم مهاجرت و دوست دارم اما چطور دل بکنم از خانوادم؟😓

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

دلم میخواست دنیا اینقدر امنیت داشت ،که میشد با یک کوله پشتی ،با یک دوچرخه میرفتم دور دنیا رو بگردم

😍😍😍

دلم میخواد دن تو ارامش باشه.

دلم میخواد انقدر داشته باشم تا تو کمک کردن به دیگران کم نذارم

دلم میخواد پناهگاه حیوانات با امکانات داشته باشم

دلم میخوادانقدر همه چیز اوکی باشه دست عشقولیمو بگیرم بدون هیچ ترس و دلهره ای برم جاهایی که دوست دارم.

کشورها و شهر های مختلف

انشاالله که هردوش بشه😍منم مهاجرت و دوست دارم اما چطور دل بکنم از خانوادم؟😓

راستش مشکل عمده منم اینه

شاید بتونم پذیرشم بگیرم

بعد مالی هم درست شه

ولی خانوادم همه چیزمن

اون و چیکار کنم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
بوگاتی مشکیمهاجرت مهمترین ارزومه

انشاالله عزیزم 

میتونی از خانواده ت دل بکنی؟

یه دکتر موفق بشم که دیگه برای خرید هر چیز کوچیکی قیمتشو نگاه نکنم...بتونم به قدری پولدار باشم که به بقیه کمک کنم.برای خیریه عروسک ببرم یا آخر هفته ها رایگان دندون درست کنم🥲

بعدنا به عشقم برسم..این چند سال هم تا اونوقتا خوب بگذرونیم و همینجوری خوب بمونیم

یه زندگی آروم و پر از شادی

بتونم زحمتای مامانمو جبران کنم

دونستن تفکر دیگران درمورد آرزوهای شخصیشون چ کمکی تو کیفیت زندگی شمامیتونه کنه!؟

کمک کردن به حیوانات خوبه 

اما الان محدودیتی نداره 

میخوام بدونم چرا براش ارزوی دست نیافتنیه؟

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰