2777
2789
عنوان

دیگه باید به خاطر سلامتیم رژیم بگیرم لاغر کرده هاش بیاید انگیزه بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 123 پست
آی گفتیییی من انقدر سازیم رفته بالا اصلا دوست ندارم لباس بخرم😭الان رفتم یه شلوار بخرممم سایزم شده ۵ ...

منم ۵۰ ام

دور سینم ک به سایز ۵۲ ام میشه😭

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سایز ۴۶ 😔ارادم برا لاغر کردن خوبه چن وقت پیش کالری شماری کردم خوب شدم ولی ولش کردم دوباره وزنم سد۸۶ ...

من سایزم ۵۰ ۵۲ 

برا همین میگم وزنم درست نیس انگار صد کیلو ام

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
سرکه سیب هم خوبه آره ویتامین دی خوبه نمیزاره وزنت بره بالا

سرکه سیب  تخم کتان زیره چای سبز قرص های داروخانه ای و...هرچی بگی خوردم فایده نداشت.

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

ازتون خواهش می کنم همه ی کسایی که احساس می کنن اضافه وزن دارن یا چاق هستن انقدر از خودش بدشون نیاد 

من از ۷۶ شدم ۵۴ انقدر مریضی و کم خونی و ریزش مو و کمبود ویتامین و کبودی بدن و ضعف ماهیچه و سردرد های بد گرفتم که اگه بر می گشتم اصلا لاغر نمی کردم 

لاغرییی خیلی چیز خوبیه ولی لطفا از سر فشار یهوو انجامش ندین آقا این بدنه ها 

بنده خودم توی سه الی چهار ماه ۲۲ کیلو کم کردم

ولی الان میگمم ای کاش یکم خودتو بیشتررر دوست داشتییی

سرکه سیب تخم کتان زیره چای سبز قرص های داروخانه ای و...هرچی بگی خوردم فایده نداشت.

تخم کتان این چیزا زیاد خوب نیستا 

برا رحم و تخمدان و سینه این چیزا

من سایزم ۵۰ ۵۲ برا همین میگم وزنم درست نیس انگار صد کیلو ام

من سایزم خوبه بدک نیست اما وزنم ۸۸_۸۹ 

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

ازتون خواهش می کنم همه ی کسایی که احساس می کنن اضافه وزن دارن یا چاق هستن انقدر از خودش بدشون نیاد م ...

واااای چقدددد زیاذ 

تو سه چهار ماه بیست کیلو خیلیههه

چطوری کم کردی

برا همین ک اینقد صدمه دیدی

تنبلی تخمدان نداری. یا مقاومت به انسولین

پلی کیستیک بودم درست شد فکرکنم.یعنی بی نظمی پریود داشتم ک منظم شده خداروشکر

تخم کتان این چیزا زیاد خوب نیستا برا رحم و تخمدان و سینه این چیزا

زیاد که نه وقتی میدیدم کاری ازپیش نمیبره دیگه نمیخوردم