2777
2789

من یادمه بچه بودم کلاس سوم به پسره بی ادب تو روستا بودیم منو از پشت گرفت و خیلی اذیتم کرد من افسردگی شدید گرفته بودم و از ته دل دعا کردم بمیره بعد چندسال ک از اون روستا رفتیم خبردار شدم که مرده اونم تو بدترین حالت و بی دلیل پسره 15 سالش بود و طوری بوده که از خواب پریده گفته من هیچیز نمیبینم همه چی سیا شده کور شدم بعدم گفتن جاییت درد میکنه اونم گفته نه و تا خواستن برسوننش بیمارستان فوت کرده خیلی پشیمون شدم خیلی خیلی ولی اون موقع من بچه بودم و تخت فشار😔💔

برای شما پیش اومده؟ 

اگ اره چطور دعا کردین مولا چه موقع سر نمازی شب روز یا..؟؟  چه دعایی کردین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعا کردم خونه نو بخریم نشد

دعا کردم روزیمون فراخ شه نشد

دعا کردم خدا شغل خوب قسمت همسرم کنه نشد

از رو نداری فشار بی پولی دعا کردم اگه رزقمون کم بجه ت شکمم رنگ دنیارو نبینه شد 😔💔💔💔💔💔

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

نه فکر میکردم قبول سده ولی بدجوری غافلگیرم کرد و زد تو ذوقم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

التماس دعا

دعا کن کسایی که دارن ابرومو میبرن رسوا شن و نتونن ابرومو ببرن

لطفا برای ازدواج خوب و به زودی ام‌دعا کنید✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨