2777
2789
هر اقایی که خیانت میکنه با کی میره تو رابطه مگه با یه خانم نمیره دیگه اقایون که با خودشون نمیرن تو ر ...

ببینین دوست عزیزم یه آقاهمزمان باچندنفرمی ره تورابطه ولی خانماهاوفادارترن به دوس به عشق به رل به همسر حالاهرچی که شمافک می کنین به یکیشون قانع ان ووفادار

ببینین دوست عزیزم یه آقاهمزمان باچندنفرمی ره تورابطه ولی خانماهاوفادارترن به دوس به عشق به رل به همس ...

اره حق با شما هست من منظورم اینه که اگه هزارتا مرد خاعن باشه هزارتام زن خاعن هس تا یه زن چراغ سبز نشون نده مرد باهاش نمیره تو رابطه 

البته اینجور که شما میگین که یه مرد با چنتا خانم همزمان تو رابطه هس نشون. میده تعداد خانم های خاعن بیشتره چون یه مرد هست و چنتا زن 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میگم مردا کم کم داره نسلشون منقرض میشه دقیقا مثل دایناسورها البته با عرض معذرت و تاسف و احترام

نسل مردا منقرض بشه نسل زنا نمیشه؟؟؟ 

مرد نباشه زنی هم وجود نداره

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

نسل مردا منقرض بشه نسل زنا نمیشه؟؟؟ مرد نباشه زنی هم وجود نداره

داداش من نگرفتی حرفمو،،ما نر زیاد داریم تو جامعه اما مرد کم داریم،،متاسفانه مردا به شدت دارن به بیراهه میرن

تو این بیراهه هستن زنایی که مقصرن و مردا رو همراهی میکنن اما تقصیر مردا خیلی بیشتره

اره حق با شما هست من منظورم اینه که اگه هزارتا مرد خاعن باشه هزارتام زن خاعن هس تا یه زن چراغ سبز نش ...

منظورم وشایدبدرسوندم بدگرفتین اون خانمی یاخانمایی که بااون یه آقادرارتباطه مجردن واون اوقامتاهل درحقیقت هم به خانمش خیانت می کنه هم به دوس دختراش منظورم این بود من نمی گم خانم متاهل خیانت نمی کنه ولی کم پیش می یاداکثرخانمای متاهل خیانت می بینن خیلی‌ یاشون متوجه می شن به خاطرشرایط خانوادشون یابه خاطره بچه هاشون نمی تونن جداشن می مونم بادل پاره پاره می مونن بعضی یاشون ام متوجه نمی شن وباعشق دارن باشوهرشون زندگی می کنن وبه شوهرشون افتخارمی کنن ولی نمی دونن که خیلی ببخشیدباچه پدرسگی دارن زندگی می کنن دارن به شوهراشون عشق ومحبت می دن اکثراً جدامی شن نمی تونن همچین مردایی وتحمل کنن