2777
2789
عنوان

بیاین یک اتفاق عجیب تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 42 پست
دیدم بعضی ها هم کامل گفتن همه اکثرا گفتن طولانیه حال نداریم بخونیم

آره دقیقن طولانی باشه من نمیخونم، خیلی قطره چکونی هم تاپیک رو ترک میکنم، دیگه حداقلش در دو یا سه کامنت تموم کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیدم بعضی ها هم کامل گفتن همه اکثرا گفتن طولانیه حال نداریم بخونیم

حالشون خوب نیست بندگان خدا 

کلا دوست دارن به هر چیزی گیر بدن  

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
سایه کجا رفت؟

از سمت چپم که کوچه بود اومد بیرون ،و به سمت راست  میرفت،

بعد شو دیگه نمی‌دونم ،درخت ها و ماشینها جلوی دیدم رو گرفته بودن

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
کلا خود درگیری حاد دارن

واقعا 

حالا شاید یکی تاپیک زده صحبت کنه و وقت بگذرونه با اونهایی که مایل هستن،

اینا میگن تاپیک تو همون صفحه اول و دوم باید تموم شده

من میدونم قراره چی بگی چون منم اونجا بودم👀اره خیلی شانس اوردی خاهر

وات؟

در حال غنی کردن اورانیوم هستن😁

اوه   

الان تو نی نی سایت چه غلطی میکنن پس