2777
2789
عنوان

بابام داره به مامانم خیانت میکنه به مامانم بگم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 25 پست
عزیزم دفعه های پیش همیشه سمت مادرم بودم. مادرم هربار خرد میشد با خیانتای پدرم نمیخوام دوباره اینجوری ...

پس نگو 

نمیدونم واقعاشرایطت خیلی سخته

میتونی بری پیش مشاور خانواده اون بهت بگه چیکار کنی

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت با پدرت صحبت کن

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
اینکه مادرش میدونه فقط یه حدسهاذیت شدنش بهتر از گول خوردنشه

دونستنش دردیو دوا نمیکنه

کاربری دو نفره                                                      ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 
پس نگو نمیدونم واقعاشرایطت خیلی سختهمیتونی بری پیش مشاور خانواده اون بهت بگه چیکار کنی

ممنون عزیزم شاید برم شرایط مالیشو زیاد ندارم درگیر درس و کار و زندگیم نمیخوام این درامای پدررم بیاد روشون

عزیزم دفعه های پیش همیشه سمت مادرم بودم. مادرم هربار خرد میشد با خیانتای پدرم نمیخوام دوباره اینجوری ...

نگو اسی خودت شرایط توی خانوادع رو بهتر می‌دونی 

کاربری دو نفره                                                      ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 
ولی وجدان بچه راحت میشه و میدونه که به مادرش راستشو گفته

بچه نیستم شمام درست میگی یه حس خیانت به مادره ولی باید ازش محافظتم کنم خیلی بده هربار خرد شدنشو میبینم