2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اما خیلی دوسش دارمکات نمیتونمچن ساله باهمیمی مدت کات کردیم، اما همش چکش میکردماز ذهنم بیرون نمیرفت، ...

پس سعی کن خودت کاری کنی که بهت خوشبگذره،یکم تو پیشنهاد بده کارایی که دوست داری،اگه دریا دارین ساحل برین پیشنهاد میکنم،جاهایی مثل سینما و اینجوری جاها نرید فعلا،پلی استیشن بازی کنین،اینجور کارایی که خیلی توش فعالین دونفرتون بهتره

من با شوهرم همینم الان🤣🤣🤣

کلا حرف مشترک زیادی نداریم. مگر حرفای سیاسی بزنیم .... یا با هم فیلم ببینیم....

ولی دوران عقد اصصصلا اینطوری نبودیم. اون یکسال تمام مدتی که کنار هم بودیم حرف می‌زدیم بعد خداحافظی هم زنگ می‌زدیم تلفنی ادامه می‌دادیم 😂😂😂

مادر شوهرم همه ش می‌گفت بس که حرف میزنی پسرمو سرما دادی. نگو شوهرم می‌رفت پشت بوم که مادر خواهرش حرفامونو نشنون

منم مجرد بودم با یکی بودم فک میکردم دوسش دارماما واقعا خیلی کسل کننده بودفقطم من حرف میزدماون فقط سو ...

من قبل این با یکی دیگه بودم

خیلی باهاش حالم خوب بود، چن ماهی بودیم، اختلاف سنی زیاد داشتیم

من 3 سال بزرگتر بودم، خانوادش مخالفت کردن

اما با این اون حسو ندارم

پس سعی کن خودت کاری کنی که بهت خوشبگذره،یکم تو پیشنهاد بده کارایی که دوست داری،اگه دریا دارین ساحل ب ...

تلویزیون نداریم😂🤭

فعلا فقط خونه و لوازم آشپزخونه رو گرفتیم

تو شهر کوچیک هستیم

حتی واسه رفتن پیشش هم جرات نمیکنم بگم بیاد دنبالم، خودم میرم

میترسم کسی ببینه

چرا کات کردیچرا برگشتیمیدونی ک رابطه کات شده خیلی زیاد احتمال کات شدن دوباره داره

اصلا ب کات فکر نمیکنم

میگم کاتم شد ب جهنم

اما قبلا خودمو ب آب و آتیش میزدم ک همه جوره بمونه

تلویزیون نداریم😂🤭فعلا فقط خونه و لوازم آشپزخونه رو گرفتیمتو شهر کوچیک هستیمحتی واسه رفتن پیشش هم ج ...

صادقانه بگم فکر نکنم دوسش داشته باشی،فقط وابستگیه که مونده،پستای بالا رو خوندم

قبلا تو اوج خاستنش کات کردیمالان نمیتونم اعتماد کنم دوباره، ن ک نخام، نمیشه

فک میکنم قبلا دوسش داشتی، اما حالا حس وابستگیه هش داری

کاری کرده که بهش اعتماد نداری؟