خیلی وقتا الکی جریمه مینویسن یا یکی یه عدد از پلاکش رو عوض میکنه که جریمه نشه اتفاقا چند روز پیش دایی همسرم خونمون بود پیامک جریمه براش اومد که سمت جنوب سرعت قیر مجاز داشتی اصلا جنوب نرفته
برو پلیس راهنمایی و رانندگی بگو پیامک کشف حجاب اومده در صورتی که اینطور نبوده با مدرک نشون بدین ک کشف حجاب تو ماشین اتفاق افتاده شاید اونجوری بهت عکس نشون بدن
همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه لزوما دوربین نگرفته، ممکنه مامور یا کسی نوشته باشه و احتمال خطا هم بسیار زیاده. یه بار برای دوستم به فاصله ۲ دقیقه ۲تا اخطار اومد یکیش غرب تهران یکیش شمال شرق تهران! اونم اون ساعت تو خونه بوده!
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄