2777
2789
عنوان

زن متاهل و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مشکلِ شما شوهرته (مردای اینجوری دنبالِ ولیدیشن هستن) کلا خائنا میخوان ثابت کنن دیگران میخوانشون و دوست داشتنی هستن و به ایگوشون کمک میکنه…..

ربطی به شما نداره و اینجور مردا با یکی کمتر از پارتنرشون میرن اصولا که در برابر اون جدیده خوب و قدرتمند بنظر بیان یا بتونن از پسِ خواسته هاش بربیان

زنایِ دیگه رو‌هم مقصر ندونید درسته کارشون صحیح نیست ولی این شوهر شماست که میفته دنبالشون راست میگه سفت بشینه بگه زن دارم

تو شوهرتو مواخذه کناون زن کار اخلاقی نکردهولی شوهرته که بهت خیانت کرده نه اون زنخیانتکار تا آخر عمر ...

منظورت ابنه بازم انجام میده

مشاور گفت با شناختی ک ازش پیدا کردم میشه دوباره فرصت داد

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
اصلا نمیشه از نمک نشناسی مردا گذشتمقصر اصلی مردهخیابون پر از هرزه و پولیهاونی ک باید متعهد باشه مرده

ن گلم اشتباه متوجه شدی ازاین جمله  داره میگه اگه بخایم اینوفاکتور بگیریم بعضی مردهاخودشون اشغالن و کثیف پس کاری ب اونانداریم میگذریم ازاین ادما میریم سراغ اون دسته خانما ک میتونن بانخ ندادن ب مردا راه خیانتشون رو ببندن 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

منظورت ابنه بازم انجام میدهمشاور گفت با شناختی ک ازش پیدا کردم میشه دوباره فرصت داد

صد درصد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ن گلم اشتباه متوجه شدی ازاین جمله داره میگه اگه بخایم اینوفاکتور بگیریم بعضی مردهاخودشون اشغالن و ک ...

اونارم خدا زده 

عقل درست داشتن یا خانواده درست وارد زندگی متاهل نمیشدن

این نباشه یه کی دیگه شوهرتو یکاریش کن ..شماره شوهزتو مگه نداری!نگرفتم این اخریو

شوهر اون

اون این زنابی ک راحت میره با این و اون و حتی متاهلا

تو چتاش دیدم

اونارم خدا زده عقل درست داشتن یا خانواده درست وارد زندگی متاهل نمیشدن

دقیقا خانواده واقعاخیلی مهمه تربیت صحیح من یکیو میشناسم باورت میشه طرف زنش فاسد یود۴تاازش شکل گرفت ۳تاش مث مادرشون شدن واقعاریشه ام خیلی مهمه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

عزیزم انشاالله حضرت فاطمه زهرابهت آرامش بده. هروقت دلت گرفت بگو یافاطمه زهرا زندگیم میسپارم به خودت... ببین چکارمیکنه.... ببین از این روبه اون رومیشی... همسرت شایدبتونه تو گول بزنه اماوقتی میسپاریش به حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام، با اون طرفه.

4ذکر آرامش بخون خیلی رو روحیت اثرمیزارعه... 

ببخشش،بخشش با احترام. قلب ودلتو  از بندگی آزاد کن. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
واای جنسی داشته و کاری نکردی مرتیکه... خداصبرت بده

چکار میکردم واقعا

ن پولی داشتم نه خانواده محکمی. هم بچه ۲ساله

ولی دارم ازش پول میکنم برا ایندم. دیگه اون زن قدیم نیستم