2777
2789
عنوان

اگه یه آقای خوب شما رو ببینه سنتی خواستگاری کنه ازدواج می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 27 پست

به این حرفها که سنتی و دوستی فرق میکنه توجه نکن همین چیزا تو جامعه مد شد ک پسرا سو استفاده کردن به بهانه ازدواج دوست میشن بعد یه مدت ک دلشونو زد میرن سراغ یکی دیگه والا همون قدیما بهتر بود که خانواده ها همون اول در جریان قرار میگرفتن حداقل این بود ک دختره ضربه روحی وجسمی نمیخورد 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب رابطه ی دوستی هم همینه فقط به جای خواستگاری پیشنهاد دوستی میدن

و اینکه اونی که پیشنهاد دوستی میده یا شرایط ازدواج رو نداره یا قصدش رو و به بهانه ی شناخت بیشتر با احساساتت بازی میکنه

چه فکرای بچه گانه ای چه فرقی داره چجوری بل طرف آشنا بشی مهم اینه آدم درستی باشه کنارش خوشبخت شی خوب که باشه عاشقم میشی 

اتفاقا خواستگاری خیلی بهتر راه سریع تریه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤                       

این ازدواج سنتی نیس ک این همون پیشنهاد دوستی هست ک پسرا ب دخترا میدن حالا بعضیا شانس دارن این پیشنهاد دوستیو نمیگیرن مستقیم پیشنهاد ازدواج میگیرن بعدم اگ قبول کرد میرن باهم دوست میشن اشنا میشن بعدم ازدواج ولی اونا ک پیشنهاد دوستی میدن ک معلوم نیس تهش میخوان چیکار کنن ک ۹۹ درصد هم کاری نمیکنن استفادت میکنن بعدم ولت میکنن اینجوری دوست داری؟؟اون ازدواج سنتی ک تو ذهن شماس فرق داره مال قدیم بود ک کلا همو تا عقد نمیدیدن حرفم‌نمیزدن الان دیگ ازدواج سنتی اصلا نیست

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰

اسی اینکه خودش به خانوادش گفته ینی خوشش اومده و خیلی بهتر از اینه که پیشنهاد دوستی بده الکی بلاتکلیف بمونی اینجوری هدفش کاملا مشخصه و اذیتم نمیشی  اگر ادم خوبیه بنظرم بیشتر باهاش اشنا شو 

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤