2777
2789
ما ۵۰ تومنم قایم کنین،یادمون میمونه کجا گذاشتیم😐

منم نگفتم گم کردم معمولا طلا رو سر دست نمیزارن بخاطر امنیتش داخل چمدون لباس بود ک مرتب کردم چشمم خورد به این ست طلا هام کلی ذوق داشتم گفتم بزارم ببینم بنظرتون خوب بودن برای تقریبا ۶ سال پیشه

طلا دوران دبیرستانه؟ تو اون سن پولش از کجا آورده بودی؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر پدرم کارمند بودن مامانم پیشنهاد داد بابام خرید

چ خانواده دست و دلبازی داشتی ، پدر من پولدار بود اما خسیس ، ب زور خرج شکممون میداد .. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
چه بد امیدوارم همسر خوبی بجاش نصیبت بشه

ازدواج کردم عزیزم ، خسیس نیست

اره طرحش سفید و طلایی هست طلا هست کاربر اینجا فکر کرد بدله

بدل نیست .طرح های بدل زیاد تنوع نداره نمیگم مثلا یک بدل میخری کپی طلا س ولی این طرح سرویس بدلی نداره  ..نمیصرفه واسه بدل  از این طرحا بسازند .تنوع بدل و سرویس بدل خیلی کمه .من بدل و نقره الیاژ ها را میشناسم

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
مادر پدرم کارمند بودن مامانم پیشنهاد داد بابام خرید

من داشتم النگوی زشت بودند .دهاتی  فروختم ‌اسه خونه بابام .به جاش رفتم طلا روس خریدم .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ