2777
2789
عنوان

چ قدر نعیمه باحال بود

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 69 پست
آره از فصل یک خانوما بهتربود

اره موافقم 

فقط اون دختره دهه هفتادیه و سحر خوب نبودن ب نظرم

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نعیمه خیلی باجنبه اسخنده هاش عالین،عااالی

اره واقعا😂

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

عامو چیکار مراجع دارم نت ندارم

نت شبانه ایرانسل به صرفست😄 اگه بتونی بیدار بمونی من هروقت میخوام ارزون ببینم ۲ نصف شب به بعد می‌بینم. برو سایت فیلیمو هم آنلاین میشه دید هم دانلود

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

عامو چیکار مراجع دارم نت ندارم

نت شبانه میتونی بگیری ؟ 

خیلی به صرفه هستش مال همراه اول 

۳۰ هزارتومنه از ۱ شب تا ۱۱ صبح ۱۰۰ گیگ که تموم نمیشن

ما هیچکدوم نداریم نه اینستا نه ماهواره تلوزیونم هیچی نمی‌زارن خاک بر سرش.نتم به زور داریم

ازروبیکا دانلود کن

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
اشتراک نمیخواد؟ متاسفانه بیدار نمی‌مونم اون ساعت خوابیم

خب دیگه یه تلاشی بکن برای خودت 😅 یک شب تا ۱۱ صبح هست

همسرش تو جوکر آقایان اصلن مناسب نبوداینم اینجانمیدونم چرا ازشون خوشم نمیاد،نچسبن

دقیقا منم کار کمدی جالبی ندارن 

بیشتر برای اینکه دوباره روی دور سریالا بیان اوردنشون