2777
2789
عنوان

واااای خدا فشارم 😭😭😭دستم خورد لایکش کردم 🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منی ک رفتم پیج کراشمو  بررسی میکردم رفتم هایلایتای یکی دوسال پیشش دستم خورد ریکشن رفت براش رو عکس خودش ایموجی چشم قلبی😑😑دوباره اومدم برا دوستم تو ضیح بدم چیشد باز دستم خورد رو یه عکس دیگشم و همون کار تکرار شدد

بعد یکسال بازم میفتم یادش دلم میخاد محو بشمم😭😂😂

منی ک رفتم پیج کراشمو بررسی میکردم رفتم هایلایتای یکی دوسال پیشش دستم خورد ریکشن رفت براش رو عکس خو ...

با اکانت خودت یا با اکانت فیک ؟ ب نظرم کراش اونقدرا ضایع نیست ولی اکس حیلی بده طرف میگه الان خوابیده رو پیجم 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
نوتیف میره براش فقط

اسمم الان تابلو می افته اره رو صفحه گوشیش ؟ 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
یاد خودم افتادم دستم خورد به اکسم ریکوئست دادم😂

ریکویست باز اونقدرم حاد نیست 

با اکانت خودت یا با اکانت فیک ؟ ب نظرم کراش اونقدرا ضایع نیست ولی اکس حیلی بده طرف میگه الان خوابیده ...

با اکانت خودمم 

از اشناهای نزدیکمون 

اخه چه دلیلی داری بری هایلایت چن سال پیش طرفو شخم بزنی و دوبار ری اکت بفرستی براش😑😭😂😂

اره برا اکسم بده ولی مهم نباشه برات👍😂

با اکانت خودمم از اشناهای نزدیکمون اخه چه دلیلی داری بری هایلایت چن سال پیش طرفو شخم بزنی و دوبار ری ...

چیکار کردی پس از این فاجعه ؟ 😂

چیکار کردی پس از این فاجعه ؟ 😂

😂😂ببین از شدت عصبااانیت افتاده بودم رو دور خنده 

ولی خب کاری از دستم بر نمیومددد  براهمین حواسمو پرت میکردم اونم برروم نیاورد اما خب معلوم نیس پیش خودش فک کرده من چقد هولشم😑💔😂😂😂

تاپیک اخر منو ببین😑ساعت ۳شب شماره یکیو گرفتمخییییلی بد شد

ددم وای 🤦🏻‍♀️

ریکویست باز اونقدرم حاد نیست

چرا حاده چون یه هفته پیش بهش گفته بودم من اصلا تورو پشمم حساب نمیکنم اصلا دیگه یادم نمیاد کی بودی 

ولی بهش ریکوئست دادم😂

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .