2777
2789
عنوان

مامان های اردیبهشت 90

| مشاهده متن کامل بحث + 743394 بازدید | 22542 پست
سلام صبح بخیر البته دیگه ظهر هستش
سرور جون خوبی؟فندق خان من خوبه؟
سحرناز جون خوبی؟پرهام خوبه؟راستی سحر ناز جون تلما هم روزی تا6 بار هم شده شکمش کار کنه یعنی کم کمش3بار زیاد زیادش 6 بار ولی فک نمیکردم ایرادی داره تازه من چقدر خوشخیالم می گفتم به من نرفته بچم پس ممکنه عفونت داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمانه جون خریدهای کیمیا مبارک باشه عزیزم.خیلی قشنگه عزیزم
من عشق خریدم توپ اونم برای تلما که خیلی لذت بخشه .اگه رفتی مغازه نسرین جون (منم خواهرم رفته بود پیشش خرید کرده )می بینی کفش داتره یا نه؟
پالتوی کیمیا خیلی خوشرنگه منم خیلی خوشم اومد فک کنم تن خورش هم عالی بشه.واییییی کیمیا چه نازی شود با این پالتو
سلام و روز به خیر دوستان

سرور جون بنده که لحظه شماری میکنم برای اون روز دوستم ... میدونم حسابی بهت زحمت میدیم گلم ... هر روزی بفرمایید ما در خدمتیم دوستم
راستی اصلاح فندق دانشمند مباررررررررررررررررک

فهمیه جونم قدم های عروسم مبارررررررررک .. فداش شم میدونه چقدر باید در زندگی با مردهای شیرازی ها (طاها) تلاش کنه، برای همین داره الان استراحت میکنه ههههههههه قربونش برم
راستی اون دوستم مونا بود ... من بعدش فکر کنم عید امسال بهش مسیج دادم .. دوباره باردار بود و به زودی نی نی اش به دنیا میومد، شاید هم تا به حال اومده ... وبلاگ هم داشت ... پیدا کردم برات میذارم

سلام الهام جان نه دلیل عفونت نیست ولی پرهام چون دوماه پشت هم شد و طول کشید آزمایش دادم که هیچی نبود
دکتر میگه یابه خاطر دندونه یا شاید مقطعی به پروتئین شیر گاو حساسیت پیدا کرده
فعلا بهش شیر ایزومیل داده که پروتئین سویاداره ولی فرقی نکرده
6 بار اگر ببخشید آبکی باشه اسهال محسوب میشه الهام ولی عفونت قضیه اش جداست
پرهام چون لثه هاش متورمه وخیلی گاز میگره دکتر گفت مال دندونه ولی الان 10 روز طول کشیده
شاید تلما هم داره دندون در میاره
چطوری سحرناز جان ... پرهام خوبه؟ بابا گیر نده الکی اینهمه به پی پی پرهام

الهام جان خوبی؟ دخمل نازت خوبه ؟ جیگررررررررشوووو ببوسش

سارا جان رسیدن به خیر خانمی .. زیارت قبول ... رادین و فسقلی خوبند؟ خودت خوبی؟
خونه سروری بیا خاله رورو

سارا مامان آوا خوشگله خوبی؟ خوش گذشت ایران ... بمیرم الهی آوا جمع رو دوست داشته ... ببرش بیرون عصرها

سمانه جونم مبارک خریدهای کیمیا ... سایت خوبی بود مرسی
حضوری هم پی میشه؟؟!! فقط اکباتان هست؟ خیلی تخفیف توپولی گرفتی ، خوشمان آآآآآمد
واااااااای شنبه بازار ، خوش به حالت ... کدوم سمته ....
بچه ها، شنبه بازار و در کل هفته بازارهایی رو که میشناسید ، بگید لطفاً ، شاید این مادران کارمند بتونند برند

به به سپیده کدبانووووووو ... کوکوی ورمیشلت رو عشقه دوستم ...
مرسی از ایمیل عکسها ... پهلوون خاله رو ببوس ... ببین پهلوون لوله ظرفشویی رو سه سوت کنده قربونش برم

المیرا کجایی؟ دسته گل هات خوبند؟ بیا دیگه خونه سرور ... بابا دلمون میخواد ببینیمتون

مریناز کُشتمت با اون قضیه معتادی ...ههههههههه با این حساب پس بَدا به حال حدیث اگر طاها معتاد مالیدن کمر بشه ... ببین فهیمه حدیث میدونه چرا باید الان استراحت کامل کنه، میدونه چه خبره بعد هاااااااااااا
اومدن مامان و بابا مباررررررررررررررک

فرناز میبینم که توصیه من رو جدی گرفتی و رفتی خونه خودت که توی هفته آینده بیایی خونه مادر شوشو و صد البته خونه سروری
جریان مسابقه شهرزاد چیه؟ کدوم مسابقه؟ مجله این ماه بوده .. قرررررررربون ایلیا برم با اول شدن هااااااااااش ... دندونا هم مباررررررک .. وااااااااای پس تو هم جریانات داری با ایلیا

شاپرک جونم پرسیده بودی سر کار چیزی میتونیم بخوریم یا نه؟
راستش نه ... با بدبختی ... دزدکی ... من که شیرم خیلی کم شده ... خدا زا سرشون نگذره، شاید کسی شیر میده، شاید مشکل موجه داره .... اینه اسلام اینا دیگه ...... من که ازشون نمیگذرم بابت این کم شدن شیرم ... بچم گناه داره آآآآآخه

سروری تورخدا تو همین دوهفته آخرمرداد بنداز آخه من تعطلیم بعدش نمی تونم مرخصی بگیرممممم
سخت نیست خانمی سخت برای تو هست که داری این همه خرابکار رو یک جا جمع میکنی خدا بهدادت برسه
من استاد آژانس بیدم با آژانس میاممممممممممممم
سلام بهار جان به خدا گیر نمیدم خوب نمبشه هی شل کن سفت کنه خودم خسته شدم به خدا میترسم مشکل گوارشی خاصی پیدا کرده باشه دکترشم نیست این دکتره جدید هی شیرش رو عوض میکنه نمیدونم اعتماد کنم یا نه ؟
ما که سرکار برای خودمون میخوریممممممممممم
بهار ول کن این فامیل شوشو رو کلا رو اعصابن اصلا بهشون فکرنکن به نظر من
سلام بهاری طاها خوبه ؟ دیشب خوب خوابید ؟
چقدر دلت پره و بهت حق میدم عزیزم

ما سر کار هیچکی روزه نیست و راحت میخوریم اما غذای سرد . 3 روز نون پنیر خوردم شیرم به شدت کم شد من چون میدوشم دقیق میفهمم که چقدر کم شده . حالا از دیروز غذای سرد خوردم بهتر شد

سحر جان الان تعطیلات تابستونی داری ؟
خدایا سپاسگزارم .
Lilypie Pregnancy tickers
سلام به همه دوستان گلم...خوبید...خوشید؟

به به چقدر از من تعریف کردید...من شدم کدبااانوووو.....ادمای شکمو مثل من همش دنبال تنوع غذایی هستند.

خواهش سروری ...خوشحالم که خوب شده...اصلا هم مزاحم نبودی مراحم بودی خانم

مریناز جون اومدن مامان و بابات مبارک باشه خانمی...امیدوارم تو اون چند وقتی که پیشت هستند حسابی حال کنی

سرور جون من می خواستم بگم مهمونیت رو یه هفته دیرتر بگیر یا اینکه اگه کارمندا بتونند وسط هفته بگیر... خوب یه روز مرخصی بگیرید به خاطر خودتان و نینیهاتون.....البته فقط در حد پیشنهاده....امیدوارم که هر روزی میگیری من بتونم بیام...دوستون دارم آخه

سارا جون رسیدن به خیر...زیارتت قبول
فدای رادین پر حرف بشم

سارا جونی ایران خوش گذشت؟ جانم آوا بیقراری میکنه...خب ایران حتما دورش شلوغ بوده و اونجا که رفتید حوصله اش سر رفته

امروز از صوفی خبری نیست؟

خواهش میکنم بهار جونی...واقعا در عرض سه سوت لوله فاضلاب ظرفشویی رو کند...گریهههههههههه....هی کار واسه من بیچاره درست میکنه

خاطره جون زود بیا دیگه...اصلا نیستی اینجا صفا نداره...بردیا بهتر شده؟

شبنم جون واقعا تو فکرتم...اگه میتونی بیا یه خبری از خودت و همسری بده
دخمل طلای من الان در آغوشمه
والله سحرناز جون سفت هم نیست از اولشم با عرض معذرت خیلی پی پیش سفن نبوده ولی خوب آبکی آبکی هم نیست. راستش جامد هست ولی نرم .با عرض معذرت از همه اینقدر راجع به پی پی حرف زدم .کم کم منم نگران شدم آخه تلما هم تا غذا می خوره به نیم ساعت نکشیده پی پی می کنه.دکتر تلما میگه دندون درآوردن ربط به شل و سفت شدن نداره.