2777
2789
عنوان

مامان های اردیبهشت 90

| مشاهده متن کامل بحث + 743394 بازدید | 22542 پست
سلام صبح همگی بخیر
صوفی و شبنم جون بخدا نمیخواستم اشکتون ودر بیارم پنجره آشپزخانه ما قشنگ روبروی مسجده بیشتر موقعه ها وقتی اذان میگن با پارسا میریم جلو پنجره بهش میگم بیا دعا کنیم هر چی من میگم اون میگه ماشاالله آمین منظورش ایشاالله آمین هست. امیدوارم دعای این بچهای کوچیک بگیره برای همه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرى به تعدادنیست به وفاداریست، یوسف ١١ برادر داشت ویک خواهر.حسین تنها،زینب را..

امروز روز عشق به خواهره!
به یاد باوفاترین خواهردنیا
روزت مبارک

دوستتون دارم خواهرای خوب
سلام دوستای گلم خوبین خوشین ؟

از پسته ها و فندوقها چه خبر ؟ به جمعشون اضافه نشده ؟ ههههههه

من و بارانم خوبیم امروز میخوام ببرمش سنجش بینایی واسه تشخیص تنبلی چشم

من دارم متحول میشم شدید برام دعا کنین همینجور پیش برم حالا فکر نکنین با کلی پروتز و عمل زیبایی بر میگردما نه منظورم درونی بود

دوستون دارم

سلام به روی ماه همگیییییییییییی

منم دوست دارم متحول شم اما دکترا ازم قطع امید کردن گفتن تو درست بشو نیستی خانم جون وای به حال خانواده ات... البته منظور من دقیقاااااااااا برعکسه گلی جونه

انقده دوست دارم شیپورمو عمل کنمممممممم که نگو اما کو پولش؟

گلی خیلییییییییییییی دلم برات تنگیده باران رو ببوس
متحول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چه جوریاااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رادینم دیروز باباش برد سنجش بینائی........دفعه دوم بود البته پارسال هم رفته

گفته چون پدر و مادرش چشماشون آستیگماته حتما هر 6 ماه چک کنید

کپی شناسنامه هاشونم ببرید هااااااااا کد ملی اشون رو می خان

سلام به همه دوستان گلممممممممممم

دلم برای همتون تنگ شده

من کمتر پای سیستم میشینم

ممنون از سرور و سارا که احوالپرسی کردند
سارا جون عاشق دو تا وروجک هات شدم.. ایشالا همیشه زنده و سالم باشند

سرور جونم خوبی؟ پسته ات خوبه؟ دلم برات تنگیده
ماشین ظرفشویی هم مبارکه

مریم جونم خیلی خوشحال شدم که برای مکه کاروان پیدا کردی.. ایشالا به سلامتی بری و برگردی.. منم حتما دعا کن که خیلی محتاج دعا هستم

الهه جون فدای پارسا بشم که هوس شیرینی کرده.. به پسمل مهربونت بگو واسه ما هم دعا کنه
ایشالا که حال مامانت زود خوب بشه و دستاشو از گچ بیرون بیاره

شاپرک جونم خوبی؟ خوشی؟ اقا مهدی گل خوبه؟ چه خبرا؟
دخمل طلای من الان در آغوشمه
گلی جون خوبی
باران ناناز خوبه
چجوری داری متحول میشی
3تاتون میشه4تا؟یا میخواد بری تو فکرش

منم تحول شیپوری دوست دارم صوفی جون.اما به قول شما کو پول.ولی جز برنامه های قبل عیدمه

گلی همه رو گذاشتی تو کف رفتی ها
دکتر که رفتیم دست زد به شیپور و فشار میداد.بعد گفت خوشگل میشی ها .همش هم با اسم صدام میزد و فهیمه فهیمه میکرد

حالا شوهرم چپ و راست میره شیبورو میگیره میگه خوشگل میشی ها فهیمه!!‏
این مردا جز مسخره بازی بلد نیستن
این روز خواهر رو یکی از دوستای قدیمیم پیام کرد.اما الان میبینم روایات فرق داره.کوروش یک چیز گفته.اهل خارج یک روز دیگه گفتن

در کل هر روزی هست مبارکه!‏

مغزمم احتیاج به عمل داره
دوباره سلام
به به منور شده اینجا سپیده بانو خوبی؟ کنجد خوبه؟ اسمش چی شد؟ علی چه میکنه ؟ چیا برای کنجد خریدی ؟ بیا راهنمایی کن

گلی خانم خوبی عزیز ؟باران خوبه ؟ بعدا بیا ما رو هم متحول کن

فهیمه جان گلی فرمود تحول روحی شما چرا به 4 نفر ربط دادی ای کلک؟

خواهران عزیز اگه شما شیپور دارید بنده خرطوم دارم اما هی میگم ول کن خوبه ! خخخخخخخخخخ

صوفی بانو دکترا منو ببینم چی میگن؟

سارا جونم خوبی؟
خدایا سپاسگزارم .
Lilypie Pregnancy tickers
سلام خوبید

گلی جون بعد از پستش با من تلفنی حرف زده حرفی از تحول نزد ولی راجب بچه دوم صحبت کردیم گفت الان نمی خواد تو فکرش نیست گفتم این رو بگم فهیمه از سوئ تفاهم در بیاد

واچه حرفا که نمی زنید صوفی خیلی هم مماخت خوبه ما مال من بگو که از نیم رخ مثل جادگر ها می مونه ولی من اعتماد بنفسم خوبه پولم داشتم که ندارم عمل نمی کردم (خخخخخخخخخخخخخخ حالا یکی بگی گربه دستش به گوشت نمیرسه می گه پیف پیف بو میاد )؟

سروری خوبی نی نی دخملی خوبه تکوناش رو حس نکردی هنوز

سپید خوبی علی اقا خوبه کم پیدای اسم نینی چی شد عکس از وسایلی که براش خریدی بزار ما کمی دلمون اب شه هوس دومی کنیم

تقویم های شیک وفانتزی همراه با اشانتیون
http://journalkodak.blogfa.com/ وبلاگم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691490&PostID=27061178#27061178
تایپکم