2777
2789
عنوان

شوهر کارگرم ی جای خیلی سرد رفته هی پشت سرهم میگه سرده😒

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 41 پست
نمیشه بیاد شهر خودتون یک کار راحت‌تربابای منم کارگره ولی ن تواین شرایط!!!

ن شهر ما پول نمیدن  دیر میدن پول کاگرارو 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا اینقد ادم سنگ دل🙂اون مرد میره تو سرما زحمت میکشه سرما میخوره استخون درد میگیره و......واسه کی ...

اره والا همه این سختی ها فقط برای من بمیرم براش🥲

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
منم این تعارف‌ها رو ندارم دیروز همسرم گفت میدونی من واسه تو رگ گردنمو میدم؟گفتم این حرف‌ها رو خوشم ن ...

😂😂حالا من خواستم یکم عاشقونه باشم باهاش گفت نکن به تو نمیاد

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

واقعا اینقد ادم سنگ دل🙂اون مرد میره تو سرما زحمت میکشه سرما میخوره استخون درد میگیره و......واسه کی ...

متاسفانه نی نی سایت جایی هست که هر کی یه عقده ای از شوهرش داره انگار میخواد سر همه شوهرا خالی کنه 😐

چون خیلی سرده شباش از طرف اذربایجان سوزش بیشتره من رفتم

من ساکن زنجانم اینجا زیاد از نظر شغل اینا خوب نیست بیشتریا میرن رشت کار میکنن از زنجان 

فقط کارخونه سرب و روی هست که اونم بازی با جونه انقدر که سرطان زاس

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
من ساکن زنجانم اینجا زیاد از نظر شغل اینا خوب نیست بیشتریا میرن رشت کار میکنن از زنجان فقط کارخونه س ...

اره میدونم وضعیتش ولی چون گفت خیلی سرده تنها جایی که انقد سوز داشته باشه اونجا به ذهنم رسید من خودم ترکم همه شهرا اذربایجان رفتم تنها جایی که به نظرم سرماش حتی از اردبیل بیشتره زنجانه

اره میدونم وضعیتش ولی چون گفت خیلی سرده تنها جایی که انقد سوز داشته باشه اونجا به ذهنم رسید من خودم ...

آره واقعا سرماش بده الان منفی ۲درجه اس داریم یخ میزنیم از بارون و برفم خبری نیست

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

آب و هوا خوب وست ما نیست الان شهرای غربی خیلی هواشون سرده پیشرفته ام هستن ولی خوب سرما و آب و هوا رو کاریش نمیشه کرد حالا توریستایی ک از کانادا و روسیه اومده بودن میگفتن اینجا گرم تره   ولی ما تو شهر خودمونم ک بیرون میریم یا حتی تو خونه ام لباسای گرم میپوشیم    تو ام بهش ی کاپشن بادگیر گرمی چیزی بده بپوشه ،جوراب زخیم ،کلاه و هر چی دیگ 

خدایا خودمو به تو سپردم.