2777
2789
😐😐پس چه غلطی کنم

حرف مردم برات مهم نباشه اول به فکر خودت باش که تو چه حرفه ای هم استعداد داری هم علاقه 

البته تا حدودی درکت میکنم چون من خودمم آدمیم که حرف مردم خیلی برام مهمه😐

تو آزمونای استخدامی شرکت میکنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرتون شغل دستیار دندون پزشکی بده

نه از نظر من هیچی تو این دنیا برای یه دختر بد نیست مهم مستقل بودنه که چش هر پسریو با این استقلال در میاره همونا نشستن از جیب باباشون میخورن لوس و ننر ..دختر خودمو همینجوری بار میارم باید وسط هزار تا آدم بره مستقل و زرنگ بار بیاد ...این زشنه این بده بعد که دختر تو خونه ست سایه شو کسی نمیبینه میگن چرا پس خونست چرا اخلاقش اینه چرا اینجوری اونجوری به حرف مردم نباش خصوصا این پسرای امروزی بیشترشون لوس و ننر 

حرف مردم برات مهم نباشه اول به فکر خودت باش که تو چه حرفه ای هم استعداد داری هم علاقه البته تا حدودی ...

عزیزم درآینده میخوام ازدواج کنم اگه مرده براش مهم بود چی 

دیپلمم

تا وقتی بر اساس نظرات دیگران زندگی میکنی،حالت خراب میمونه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

وا مهمه مگه

توی همسن سایت هزار بار به خود من گفتن کادر درمان فلانن 

راحتن  الان برم انصراف بدم؟ 

به من چه که همه رو خراب می بینن شاید زنای دورشون خرابن

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛
بآبا تو هر صنفی خوب و بد هست.نباید به همه تهمت زد و به همه خانمها برچسب زشتی مثل این زد

من زدم ؟

من چیزی گفتم؟

من فقط یک نمونه مثال زدم که میتونه باشه 

چیزی که تجربه کروم

صرفا تجربه خودم رو گفتم