2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ضخامتش چقدر هست ؟ پس منم میتونم به جای ستون اطراف پلع اینکارو بکنم ،دارم برج طراحی میکنم

از ۳۵ تا ۵۵ سانت بستگی به محاسبه سازه و ستون ها و طبقه ها داره

میتونی ولی باید با نطر مهندس محاسب سازه باشه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
باید ببینی بارگزاریش چجوریهابعاد ساختمان چنده

ابعاد کل ۲۵ در ۳۰ متر هست ،منم دارم یه برج مشابه طراحی میکنم ،کارفرما گفت سقف وافل ،چون معماری هستم یه ذره اینجا به مشکل خوردم ،ابعاد زمین منم ۲۴ در ۲۲ هست

از ۳۵ تا ۵۵ سانت بستگی به محاسبه سازه و ستون ها و طبقه ها دارهمیتونی ولی باید با نطر مهندس محاسب ساز ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی 🙏من سریع استرس میگیرم تا یه چیزی برام نامفهومه ،لطف کردی

تو مسابقه باید به هزینه هم توجه کنی

ستون هزینه ش کمتره ؟ سقفم وافل یک طرفه هست ،میخوام فاصله ستونهارو ۹ متر بگیرم ولی هنوز نمیدونم ابعاد ستون چقدر باید باشه ،اصن مربع باشه یا مستطیل 

ابعاد کل ۲۵ در ۳۰ متر هست ،منم دارم یه برج مشابه طراحی میکنم ،کارفرما گفت سقف وافل ،چون معماری هستم ...

ابعاد زمینت خوبه

قرار نیست دیوار برشی رو مثل پلان اجرا کنی

اقا هستم . راننده پروفایلم
ممنون عزیزم خیلی لطف کردی 🙏من سریع استرس میگیرم تا یه چیزی برام نامفهومه ،لطف کردی

عزیزم سوال داشتی باز تگم کن بپرس عزیزم

تو مسابقات معماری بعید بدونم به سازه ها کاری داشته باشن چون مربوط به مهندسی سازس

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
ابعاد زمینت خوبهقرار نیست دیوار برشی رو مثل پلان اجرا کنی

فک کنم همون ستون بذارم من ،چون خیلی دقیق نمیدونم کجاها باید دیوار برشی بیارم ،یعنی دلیل طراح رو اینجا نمیدونم ،شایدم ستون گذاریش مثلا جوری میشده که ترجیح داده با دیوار برشی حل کنه

ستون هزینه ش کمتره ؟ سقفم وافل یک طرفه هست ،میخوام فاصله ستونهارو ۹ متر بگیرم ولی هنوز نمیدونم ابعاد ...

ستون هم مربع هم مستطیل میتونه معمولا ۴۰ در ۶۰ یا ۵۰ در ۷۰ بستگی باز به محاسبات داره 

فاصله ستون ها معمولا ۶ متره برای ساختمون های معمولی ولی برج فرق داره 

ولی بازم میگم معماری نباید این محاسبات بیاد وسط 

عزیزم سوال داشتی باز تگم کن بپرس عزیزمتو مسابقات معماری بعید بدونم به سازه ها کاری داشته باشن چون مر ...

به نظرتون ستون چهل در شصت برای سقف وافل یکطرفه ،با ابعاد زمین ۲۴ در ۲۲ متر اوکیه ؟ فاصله ستونها هم هشت تا نه متر

فک کنم همون ستون بذارم من ،چون خیلی دقیق نمیدونم کجاها باید دیوار برشی بیارم ،یعنی دلیل طراح رو اینج ...

دیوار برشی جایی خاصی نداره ایین نامه نگفته

فقط باید جوری باشه ک بار جانبی رو کنترل کنه 

دیوار باید روبه روی هم باشه

بیشتر محاسب ها در دیوار جانبی میزارن

اینجا احتمالا بخاطر عرض زیاد دیوار برشی گداشته وسط

اقا هستم . راننده پروفایلم