2777
2789
عنوان

همش دلم میخواد تاپیک بزنم درد دل کنم چمه امشب😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونتون برم نی نی سایتا رو نداشتم کجا میرفتم ☹امشب خیلی شب بدیه میخام زودتر صب یشه ببینم تغییر میکن ...

فداتشم🫂🫂میگذره مثل همه چیزها اینم میگذره توکلت به خدا باشه

فدای شمااا 🔥💚😙😍

خدانکنه حیفی 

حالا خودت میخواستی درد دل کنی یا درد دل های بقیه رو

گوش بدی و همدردی کنی

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
خدانکنه حیفی حالا خودت میخواستی درد دل کنی یا درد دل های بقیه روگوش بدی و همدردی کنی

نمیدونم هرچی داشتم پرید یهو حالم خوب شد از تاپیک😍اینجا هم برا همه درخدمتم هرکسی میخواد درد دل کنه امشب گوشمون با اونه🫂

نمیدونم هرچی داشتم پرید یهو حالم خوب شد از تاپیک😍اینجا هم برا همه درخدمتم هرکسی میخواد درد دل کنه ا ...

خداروشکر که حالت خوب شد مهربون 

خداروشکر که حالت خوب شد مهربون

فداتشم عزیزم ایشالله حال همه خوب باشه و هرچقدم اوضاع بد شد ی چیزی باشه که دلمون بهش گرم باشه با فکر بهش همه غصه هامون بپره🥹🫂

فداتشم عزیزم ایشالله حال همه خوب باشه و هرچقدم اوضاع بد شد ی چیزی باشه که دلمون بهش گرم باشه با فکر ...

الهی امین

خیلی امشب بده نمیدونم چرا خونه ما ک یهو الکی الکی جنگ شد من تا مرز سکته رفتم بخدا

منم انکار دارم سکته میکنم بدنم بی حس شده 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌