2777
2789
عزیزم کسی که جدا شده به هر دلیلی این مشخصش هست ( توضیح وضعیت تاهلش).یا توصیف وضعیت تحصیلی یک فرد که ...

این که یکی تو گذشته متاهل بوده ولی جدا شده و الان مجرده چه لزومی داره هی بهش بگن مطلقه مطلقه  

چه لزومی داره  گذشته ادماررو بکشیم وسط

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا مگه مطلقه فحشه انقد جبهه می گیرین؟ طلاق گرفته رو می گن مطلقه

چون بچه داشته شاید اونجوری گفتن من ک تو تاپیک نبودم ولی واقعا مطلقه ن زشته ن فحشه

ترشیده و این دری ورای ها جبهه داره ک متاسفانه هیچ وقت علیه ش تاپیک نمی زنن  

ولی توفرهنگ مااینجور نیس

تو دنیای مدرن و شهرای بزرگ اینجوریه 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

کسی ک تابحال ازدواج نکرده مجرده

در لغت به معنی تنها و بی‌همسر است. در اصطلاح به مرد یا زنی که به هر دلیلی ازدواج نکرده‌است، یا فردی که پس از ازدواج از همسرش جدا شده باشد، گفته می‌شود این در فرهنک معین معنی مجرد

این که یکی تو گذشته متاهل بوده ولی جدا شده و الان مجرده چه لزومی داره هی بهش بگن مطلقه مطلقه چه لزو ...

گذشته‌ی آدما خیلی مهمه. تو گذشته طرف خائن بوده متجاوز بوده بیماری جنسی داره! شکاک بوده خسیس بوده و.... 

چرا باید پنهان بشه از کسی که پاک و صاف و سالمه؟! 

مثلا من اگه تجربه‌ی یک ازدواج داشته باشم برای ازدواج مجدد نمیتونم به عنوان دختری که تجربه ازدواج نداره با یک نفر ازدواج کنم و هیچی بهش نگم! یا حتی نمیتونم مثل یه دختر که در اصطلاح دوشیزه هست عقد کنم! خصوصا که پای بچه وسط باشه! 

ضمنا گفتم بهت برای توضیح وضعیت تاهل لازمه که بگه مرد و زن هم نداره! 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
تو دنیای مدرن و شهرای بزرگ اینجوریه

من حقوق خواندم عزیز

توحقوقم به زن طلاق گرفته میگن مطلقه 

دنیای مدرنی ک شما میگی فک کنم سیلبریتی هایی ک جلو دوربین لخت میشن و بدن شونو ب نمایش میزارن مدرنن...

خانم عاقل خانم مدرک خانم توشهر بزرگ بزرگ شده😂یک فرد مجرد یعنی تورابطه نبوده متعهد نبوده ازدواج  نداشته بچه نداشته روحیاتش با فرد مجرد فرق داره حالا اگ مابریم بگیم تودادگاه این خانم بچه داره مجرده میخندن بهمون😕پس ما درسو کتابا بزاریم کنار شمابیا ازدنیای مدرن بگو

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

عزیزم یه فرقی هست بین کسی که ازدواج کرده و تجربه چندین سال زندگی مشترک داره 

بچه هم داره 

بعدش هم جدا شده 

با کسی که تا الان حتی تجربه دوستی ساده هم با پسر نداره 

قطعا فرقی بین اینا هست 

و اینکه نمی‌دونم چرا انقد نسبت به کلمه مطلقه گارد میگیرن 

مطلقه کلمه بدیه ؟

از طلاق گرفته شده 

این تعریف رو از کجا آوردی؟؟؟ به کسی که تا حالا ازدواج نکرده باشه میگن مجرد؟

اگراون خانوم بخاد بامردی ازدواج کنه و شناخت نداشته باشن میتونه بگه من مجردم؟

یابگه قبلا ی ازدواج ناموفق داشتم و الان متاهل نیستم؟

چرااینجاهرچیزی بگی جبهه میگیرن بقیه

والا ما تودادگاه نمیگیم مجرد ...میگیم مطلقه 🙏فحش ک نیست خواهریک اصطلاح هست ...

مجرد به آدم تنها میگن میخواد هزار بار ازدواج کنه و طلاق بگیره اون فرد مجرد حساب میشه و با میل شما مع ...

اره شما کاملا  درست میگید

و حق باشماس

متاسفانه ما ازدنیای مدرن عقب هستیم عزیزم ببخشید

اگراون خانوم بخاد بامردی ازدواج کنه و شناخت نداشته باشن میتونه بگه من مجردم؟یابگه قبلا ی ازدواج نامو ...

شما تو دادگاه کار میکنی و معنی و تفاوت کلمات رو نمیدونی؟؟؟ یا مجردی یا متاهل حالت سوم نداره 

فرضا من الان یک فرد مجردم ولی قبلا متاهل بودم ولی الااااااان مجردم،مجرد یعنی تنهااااا 

شما تو دادگاه کار میکنی و معنی و تفاوت کلمات رو نمیدونی؟؟؟ یا مجردی یا متاهل حالت سوم نداره فرضا من ...

خب آخرش نمی‌خواید به طرف بگید طلاق گرفتم قبلا ؟؟

خب مطلقه از طلاق میاد والا فحش نیست 

نمی‌دونم چرا انقد نسبت بهش گارد میگیرن