از هر خواننده بازیگر و فرد مجرد پسر که میشناسم اطرافم حتی اگ ازشون خوشم نیاد یه سناریو برای خودم میچینم که باهاش بگو بخند خوشحالی خوشبختی رسیدن به هم با بدبختی دارم😐حتی با فرد خیالی هم
الآنم چند روزیه به یه فرد خیالی فکر میکنم که بعد از ۳سال با بدبختی به هم رسیدیم به شددت هم پولدار🤣🤣🤣قسمت ۳هستم
راهکار ترک داره؟منم با ینفرم نمیشناسمش فقط خوشگله طبق معیارهام و دیونه ی منه با درامای عجیب😂😐
باید فکرت رو با یه آلارمی چیزی منحرف کنی و این که واسه خودت یه مشغولیت مفید داشته باشی.به مرور زمان بهتر میشه.البتّه ممکنه به خاطر بیش فعّالی هم باشه.من ADHD دارم.
TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عشق من دیشب داشت با نفرت خاصی ب پسری ک باهاش حرف میزدم نگاه میکرد کجای کاری تووو😂😂💔
این داستانم بدون عشق مثلثیه🤣🤣🤣🤣🤣ولی دختر عمه عشقم دوستش داره🤣🤣الان دختره خارجه خودکشی ناموفق هم داشته دوسالم ازدواج کرده بودن عشقم به زور پدربزرگش باهاش ازدواج کرد البته اتاق جدا داشتن 🤣🤣🤣🤣