2777
2789
عنوان

بنظرتون عادیه این رفتارم تصور ازدواج با همه 😐🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 77 پست
راهکار ترک داره؟منم با ینفرم نمیشناسمش فقط خوشگله طبق معیارهام و دیونه ی منه با درامای عجیب😂😐

باید فکرت رو با یه آلارمی چیزی منحرف کنی و این که واسه خودت یه مشغولیت مفید داشته باشی.به مرور زمان بهتر میشه.البتّه ممکنه به خاطر بیش فعّالی هم باشه.من ADHD دارم.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
وای آره 😂😂شوهرت چقدر با تصوراتت نزدیک بود؟ من چرا حس میکنم شوهرم شبی تصوراتم میشه چون میگن به هرچی ...

😐نزدیک نبود 

ولی خوبیش این بود رفیقش ازم خواستگاری کرد اونم پیش همه گفته بود فلانی مال منه برید خاستگاری من میخوامش

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کجا بفهمیم داریم یا نهاون آلارم چی باشه

از طریق گوگل می تونی تستش رو بدی.

یه سایت هست به اسم انجمن بیش فعّالان ایران.سرچ کنی تست بیش فعّالی برات میاره.

آلارم می تونه زنگ گوشیت باشه.مثلاً واسه هر ساعت یه زنگ بذار..زنگ که بخوره یهو به خودت میای.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.

😂😂😂👀 خواهرم سعی کن سرتو با چیزی گرم‌کنی

اگه دانشجو هستی درس بخون اگه هم نه با ی مهارت یا شغل یا کتابی چیزی خودتو سرگرم کن ..حیفه اینهمه انرژی نیست ک سر ی چیز مفیدی خرج نشه؟

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

اسی تو منی یا من تو 

من دقیق همینم ولی آدم های خیالی من زیااااااااادن اوووووف اگه نویسنده میشدم کلی رمان می‌نوشتم

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
عشق من دیشب داشت با نفرت خاصی ب پسری ک باهاش حرف میزدم نگاه می‌کرد کجای کاری تووو😂😂💔

این داستانم بدون عشق مثلثیه🤣🤣🤣🤣🤣ولی دختر عمه عشقم دوستش داره🤣🤣الان دختره خارجه خودکشی ناموفق هم داشته دوسالم ازدواج کرده بودن عشقم به زور پدربزرگش باهاش ازدواج کرد  البته اتاق جدا داشتن 🤣🤣🤣🤣

این داستانم بدون عشق مثلثیه🤣🤣🤣🤣🤣ولی دختر عمه عشقم دوستش داره🤣🤣الان دختره خارجه خودکشی ناموفق ...

من میدونم میاونم اینا تاثیر اون رمانای ارمان و دلارامه ک اینطور شدیم ب قران😂😂