2777
2789
عنوان

پسر همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا بنده خدا نفر بعدی 😄آفرین به داداشت که نذاشت وقتت هدر بره ،داداش منم خیلی گفت اکست آدم بیخ ...

چه جالب داداشا چه روشنفکر شدن... طرف ما داداشه خواهرش رو کشت وقتی فهمید دوست پسر داره

چه جالب داداشا چه روشنفکر شدن... طرف ما داداشه خواهرش رو کشت وقتی فهمید دوست پسر داره

اخه چرا بکشه ! بالاخره که باید با یه جنس مذکر ازدواج کنه ،با شناخت بیشتر باشه بهتر ،اونا سنتی ان احتمالا و خیلی متعصب ،همیشه تعصب بدلختی میاره

داداش من اگر بفهمه واقعا طرف پسر خوبی هست و دنبال سو استفاده نیست راهنماییم می کنه.

ولی بفهمه آدم درستی نیست خیلی عصبانی میشه و اصلا اجازه نمیده...

مورد من هم چون خیلی آدم احساسی هستم کم کم راهنماییم کرد باهاش کات کنم.

بعدشم کلی هوام داشت خیلی له شدم واقعا

اخه چرا بکشه ! بالاخره که باید با یه جنس مذکر ازدواج کنه ،با شناخت بیشتر باشه بهتر ،اونا سنتی ان احت ...

دقیقا.... منم هم دختر نوجوون دارم هم پسر... خیلی دوست دارم داداشش همه جا پشتش باشه و کمکش کنه

داداش من اگر بفهمه واقعا طرف پسر خوبی هست و دنبال سو استفاده نیست راهنماییم می کنه.ولی بفهمه آدم درس ...

از کجا میشه فهمید طرف دنبال سواستفادس یا ازدواج؟ 

خواهر خودم با یکی تو رابطس قصدشونم به ظاهر ازدواجه بعد از چند ماه مادرم فهمید خواهرم دوست پسر داره هر چی از دهنش در اومد به پسره گفت ولی پسره گفت اشتباه میکنین من دنبال شناخت دخترتون هستم واسه ازدواج ولی تا دو سه سال نمیتونم پا پیش بزارم الان یه ساله با همن قهر و بحث هم داشتن ولی هر بار قوی تر بهم برگشتن و تقریبا همه چی اوکیه پسره میگه خانوادمم خبر دارن... نمیدونیم میشه رو حرفاش حساب باز کنیم یا نه ولی خب قیافه و تیپش خیلی عالیه وضع مالیشونم متوسطه ولی از ما بهترن 

به نظرت چجوری میشه فهمید؟