2777
2789
عنوان

خیلی زشتم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 25 پست
اولی رو نادیده میگیرم چون این اخلاقمه و باهاش مشکلی ندارمدومی رو هم بخدا میزنه منووو😂

خب بزنه 

ولی اون ابروییه که برداشته شده دیگه کاریش نمیشه کرد😂 

از هر نظر بخوایم در نظر بگیریم قدرت دست توعه:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا ولی حدودا بعد از ۱۷  ۱۸ سالگی قیافه آدم تغییر میکنه مال من خیلی عوض شده توام آلان تو سن بلوغی بعد با یه اصلاح و اینا کلی تغییر میکنی خیلی حساس نباش حالا

خب بزنه ولی اون ابروییه که برداشته شده دیگه کاریش نمیشه کرد😂 از هر نظر بخوایم در نظر بگیریم قدرت دس ...

دارین بهم قدرت میدین😂

ولی جوگیر شم این کارو کنم شدید پشیمون میشم چون مامانم خیلی حساسه ۱ تا حد مرگ میزنه منو ۲ دوماه با نیش و کنایه پیش بابام حرف میزنه باهام تا متوجه شه ۳ اگر یک و دو رو انجام نداد قطعا زنده به گورم میکنه

هرجا منو دیدی گوشزد کن برم درسمو بخونم

کوفت و زیاده بچه پررو 🥲😂خب منم ۱۵_۱۶ دست به کار شدم۱۷ هم ابرو برداشتم

نه منظور تفاوت سنیت با من زیاده😁در کل ۲۱ سن زیادی نیس

هرجا منو دیدی گوشزد کن برم درسمو بخونم

دارین بهم قدرت میدین😂ولی جوگیر شم این کارو کنم شدید پشیمون میشم چون مامانم خیلی حساسه ۱ تا حد مرگ م ...

ببین 

م بودم ریسک میکردم ولی 

نه اینکه بری نازک نازکش کنی هاااا 

که زنانه شه 

توی تاج آبرود نری یهو 

از زیر زیر خیلی کوچولو کوچولو روزی دو نخ بردار 

پشت لیتو هم یاد بگیر از فیلمای گوگل بند بنداز 

صورتت رو نمی‌خواد برداری چون واقعا برای سنت مناسب نیست 

.