2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از خیلی وقت پیش ماکارونی تو خونه دارم همشم تک ماکارونه ولی راست میگید احتیاط کنیم بهتره

آره عزیزم به خدا اصلا من آدمی نیستم که به شایعات توجه کنم ولی این خبر  واقعا منو شوکه کرد مخصوصا که فهمیدم چقدر بیمارستان های ما بی در رو پیکره و چقدر دکترا بی احتیاط هستن چون بیشتر قصور پزشکی بوده تا مسمومیت 

دیگه حتی از سرما خوردگی بچم هم میترسم😔😔

قارچ برای من خیلی واو نیست ولی هویح خیلی خوشمزش میکنه اگر تویِ فود پروسسور خورد شده باشه که حسابی ورقه ای و خرد بشه پیازشم همینجوری ولی اول پیاز سرخ بشه بعد هویج اضاقه بشه

آره عزیزم به خدا اصلا من آدمی نیستم که به شایعات توجه کنم ولی این خبر واقعا منو شوکه کرد مخصوصا که ...

میدونید جزئیاتش چی بوده ؟ چند نفر مشکل ایجاد شده براشون؟

مادر بودن همینه عزیزدلم ❤❤😢

هویج شیرین نمیکنه

نمک و رب داره اخه بعد خیلی نمیزنیم که

مثلا برای یه بسته ماکارونی و گوشت یک هویج

کلا بستگی به ذائقه هم داره من خودم غذای شیرین دوست ندارن ولی اینجوری خیلی خوشمزه شد

من ایدشو از هویج پلو گرفتم اونم خیلی خوشمزه میشد ولی خیلی ریز شدن و ورقه ای شدنش خیلی مهمه 

میدونید جزئیاتش چی بوده ؟ چند نفر مشکل ایجاد شده براشون؟مادر بودن همینه عزیزدلم ❤❤😢

نه عزیزم دقیق نمی دونم فقط شنیدم هر سه بچه سه دفعه رفتن بیمارستان هر سه دفعه دکتر ها خیلی ساده مرخصشون کردن تا دفعه آخر طفلکا جون دادن تا برسن بیمارستان 😭😭😭