2777
2789
عنوان

کیا تو محیط پسر دوست بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 25 پست

شاید باورتون نشه ولی من  مامانم پسر دوسته همیشه هم این و مستقیم بهمون گفته پ از ادا اطواراش معلومه 

اما بابام هر وقت  بین من و دارم دعوا بشه مقصر من هم باشم

طرف من و میگیره همیشه وقتی میریم خرید و اینا اول برا من خریدام انجام میده بعد و..

ما ۳ تا دختریم اون موقع ها مامانم  حامله بود میگف خدا کنه دیگه دختر نباشه 

/:"

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
جاری منم خیلی به پسرش مفتخر بود الان معتاد الکلی عیاشوقتی بچه من دختر شد تو پوست خودش نمیگنجید...الا ...

خیلی اذیتمون کرد من تا ۱۸ سالگی لاک نمیزدم میگفتم من پسرم هر روز شبم گریه بود کاش کارامای همشو پس بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید باورتون نشه ولی من مامانم پسر دوسته همیشه هم این و مستقیم بهمون گفته پ از ادا اطواراش معلومه ا ...

نمیدونم چرا فرق میزارن هر دو آدمیم 

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

نمیدونم چرا فرق میزارن هر دو آدمیم

والا همین حالا من آروم و سرم به کار خودمه و بع قول بابام همیشه سایلنت و آزارم به یه مورچه هم نرسیده 

اما داداشم فقط ۱۱ سالشه آتیش پاره زیاده خواه 

و بی تربیت 

ولی مامانم کلی لیلی به لالاش میزاره😑😑

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
والا همین حالا من آروم و سرم به کار خودمه و بع قول بابام همیشه سایلنت و آزارم به یه مورچه هم نرسیده ...

خیلی خوب درکت میکنم 🫂

خانواده ما خیلی پسر دوستن در حدی که مامانم پنج بار ای وی آف و تعیین جنسیت کرد پسر بشه ولی نشد.هیچ وق ...

😔😔

میدونی آدم حس ناکافی بودن می‌کنه ، حس حقارت .من که جنسیتم دست خودم نبوده

میدونم ولی اونایی که فرق میزارن اینو درک نمیکنن که چقدر اذیتمون کردن

میدونم ولی اونایی که فرق میزارن اینو درک نمیکنن که چقدر اذیتمون کردن

اره .

الان که به مامانم میگم اصلا درکم نمیکنه .

فکر میکنن چون از لحاظ مالی همه چی برام فراهم بوده یعنی زندگیم عالیه

ولی خلا های عاطفی دوران کودکیم هیچ جوره جبران نمیشه.

پدرم مستقیم تو چشام نگاه کرد بهم گفت ای کاش پسر بودی از این حرف چهار سال گذشته ولی زخمش برام تازست .

نمی‌دونم ولی حداقل من به خودم حق میدم .