2777
2789

پشت سر خدا هم این مردم گوه میخورن فاقداهمیتن در حدی نیستن راجع ب رشت نظربدن حتی

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐من بابام نظامی بود و زمان مجردی برا ماموریت انداخته بودنش اونجا. اتفاقا میگه خیلی خوبن و صمیمی میش ...

دقیقا کلا شمالیا زود صمیمی میشن بابقیه رابطمونم باهمه خوبه والا

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

رشتی ها راحتتر خرج و خرید میکنن بخاطر همون حوصله فروشنده سر می‌ره ، کلا هرجا هر اخلاقی هست با فرهنگ همونجا شکل گرفته و زیاد از مشتری هایی که سخت خرج میکنن رابطه خوبی ندارند 

فروشگاه زنجیره ای خوب اینطور نیس

راجع به احترام به همسر ، دیدم جاهای دیگه خیلی حاج آقا یا بابای بچه ها ، یا آقای فلانی، خانم فلانی صدا میزنند و این مدلی احترام میگذارن، 

اما احترام و صمیمیت خانم و آقا اینجا ،فرق داره و این مدلی نیست

هیچ وقت نرو شهر همسرتمنم همسرم مشهدیه ولی تهران زندگی میکنیمدختر باید سر جاش بمونه

این چه حرفیه 😐😐

﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)" 𝓗𝓸𝓼𝓲♥️🌱                                                             آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

ولی ما اصلا شانس نداشتیمواسه همینم چیزی نخریدم و به همونایی که همراهمون بود بسنده کردیمفقط نوار بهدا ...

آهان ما یک رستوران رفتیم این قدر بهمون احترام گذاشتن نگو بعد مامانم رفت از یک مغازه شکر قرمز خرید این قدر فروشنده احترام گذاشت خوش بر خورد بود رفتیم بازار روز همه فروشنده ها مهربون و خوب و خوش اخلاق بودن کلا من آدم بدی اون جا ندیدم 

رشتی ها راحتتر خرج و خرید میکنن بخاطر همون حوصله فروشنده سر می‌ره ، کلا هرجا هر اخلاقی هست با فرهنگ ...

نه بابا خیلی خوبن تو یک جا رفتیم کلی از این مغازه بزرگ ها بود که لباس فروشی و کیف و کفش دارن همه چی دارن تو شمال از این مغازه ها زیاده رفتیم از بیشتر ها قیمت می گرفتیم هی مدل می‌دیدیم اینا از بعضی ها خرید نمی کردیم خیلی مهربون و خوش برخورد بودن 

منم تعجب کردم آخه می خوام عروس رشت بشم

اره دقیفا😐خیلی بی منطق حرف زد طرف کارو زندگیش اعتبارش اونجاست چجوری ول کنه بیاد جایی که نه اعتبار نه اشنایی تا بیاد اعتباردپیدا کنه چهار تا ادم اونو بشناسن پدر ادم در میاد

﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)" 𝓗𝓸𝓼𝓲♥️🌱                                                             آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

پشت سر خدا هم این مردم گوه میخورن فاقداهمیتن در حدی نیستن راجع ب رشت نظربدن حتی

دقیقا من رشتی نیستم تهرانیم وای عاشق رشتم

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه