دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
من صورتم گرده گندمی و چشم ابرو مشکیم اون موقع ها که عمل کم بود هرجا میرفتم همه ازخوشگلیم میگفتن الان دیگه انقد باعمل خوشگل میشن دیگه ماهابه چشم نمیایم .البته زیبایی طبیعی یه چیز دیگس اما خب خوشگلا زیاد شدن
با عمل هرچقدرم ادم خوشگل بشه اما بازم یه حس مصنوعی داره و سرد بهنظر میاد..البته نظر منه اگه نپرن به ...
اره دقیقا من اصلا خوشم نمیاد.حالا یکی میبینی واقعا دماغش عمل لازم داره اون واجبه ولی بعضی ها دیگه خیلی الکی خودشو مصنوعی میکنن همه شبیه هم شدن .من فقط دندونام کامپوزیته بقیه همه نچرال