2777
2789
عنوان

نامزدم همش به مامانش پول میده

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 50 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلمون خوشه پسر بزرگ میکنیم 😕😂 ایشالله هیچ مادری محتاج بچه نشه

دوماه به خاطر مشکلات مالی کل حقوق پسرم رو ما خرج می کنیم تا حالا هم نامزد رسمیش چیزی نگفته 🥲

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
متاسفانه شوهر منم همینه چن ماهه هیچی نخریدیم پول جمع کنیم برا تعویض ماشینش شوهرم ن گذاشت ن برداشت نص ...

واقعا؟

من بودم سکته میکردم.

درسته مادرشه و براش زحمت کشیده 

ولی انقدر تو اوج جوونی سختی کشیدم رو اینجور کارا خیلی حساسم اصلا نمیتونم تحمل کنم ....ههههوووووف

خب دوران نامزدی دوران شناخته. عقد هم که نیستی. وقتی سبک زندگیش رو نمیپسندی چرا ادامه میدی؟ اگرم امید به تغییرش داری باید بگم سخت در اشتباهی

تازه دکتر هلاکویی میگه هرچیزی که توی دوران نامزدی میبینی، بعد ازدواج ۲۰ درصد بدتر از اون میشه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

از الان بهت بگم این یه الارمه که باید شما حلش کنی یا طرفو الان بذاری کنار 

یعنی ایشون با حقوق چس تومن هم کمک مالی زیادی به مادرشون دارن ،پس قراره ادامه دار و همیشگی باشه 

اگر با این مسئله مشکل داری زودتر لفت بده از رابطه

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مادرشع بیشتر از ۴ میلیون خرجش کرده یه عمر شب و روز کشیده که بچش به جایی برسه ینی ارزش یه کادو تولد و ...

قضیه این نیست که برا مادرش یه قرون خرج نکنه.یه پسر باید فکر اینده ش هم باشه که فردا زن و بچش تو اسایش باشن وقتی مادرش نیاز هم نداره و شوهرشم هست چرا باید پولای پسرشو خرج کنه و پسرش نتونه یه ماشین هم بگیره؟

از الان بهت بگم این یه الارمه که باید شما حلش کنی یا طرفو الان بذاری کنار یعنی ایشون با حقوق چس تومن ...

دقیقا پسره هم انقدر عقلش نمیرسه که برا خودش پس انداز کنه پس فردا از دهن زنش هم میزنه که به مامانش کمک کنه